A Loki elhalasztaná a Vidi ünneplését, Artnert nem zavarja meg a Haladás - edzőik

Feltöltve: 2015, május 2 - 11:40 Frissítve: 2015, május 2 - 14:04

Már a hétvégén bajnok lehet a Videoton, amennyiben legyőzi a Debrecent, és a Fradi botlik vasárnap a Pécs ellen, ezt azonban Kondás Elemér csapata szeretné megakadályozni. Bekő Balázs egy olyan MTK-ra számít, amely játssza a futballt, míg Benczés Miklós és Mátyus János is a három pontot célozza meg. Vitelki szerint a Diósgyőrnek mentálisan kell erősnek lennie, Artnert pedig nem zavarja meg, hogy korábbi csapata, a Haladás ellen kell helyt állnia. Edzői nyilatkozatok.


DEBRECEN – VIDEOTON, 14 óra

Kondás Elemér (Debrecen):Jó csapat a Videoton, az ilyen mérkőzések mindig háromesélyesek. Rendkívül sok kiváló játékossal rendelkeznek, ráadásul vannak köztük válogatott labdarúgók is, de azt gondolom, mi is erősek vagyunk. Biztos vagyok benne, hogy ismét alaposan felépítik majd a védekezésüket, csakúgy, mint a Ligakupában. Nagyon
masszívan álltak fel akkor is, és gyors kontrákat tudtak vezetni. Nem foglalkozunk vele, hogy akár bajnokok is lehetnek a hétvégén. Csak arra koncentrálunk, hogy megnyerjük a mérkőzést. Egyrészt itthon játszunk, másrészt pedig fontos összecsapás lesz számunkra, hiszen nagy szükségünk van a három pontra. Nekünk csakis ezekkel a dolgokkal szabad foglalkoznunk. Bízunk benne, hogy szombaton egy kiváló mérkőzést látnak majd a szurkolóink.
(dvsc.hu)

Juhász Roland (A Videoton játékosa):A Debrecen egy kitűnő játékosokból álló csapat, ráadásul hazai pályán játszhatnak, úgyhogy nagyon nehéz dolgunk lesz. Mi viszont jó szériában vagyunk, amit folytatni szeretnénk, hogy megint egy lépéssel közelebb kerülhessünk a célunkhoz. Kellőképpen felkészültünk a Lokiból, pozitívan állok a találkozóhoz. Már negyedszer meccselünk ebben a szezonban a DVSC-vel, elég jól ismerjük egymást, mégis nehéz párhuzamot vonni ezek között a mérkőzések között, hiszen az eddigi három alkalommal három különböző összeállításban játszottunk mi is és ők is, és valószínűleg a mostani meccsen is lesz változás az előzőekhez képest. Nekik sem mindegy, hogy milyen eredményt érnek el, a nemzetközi szereplést jelentő helyezés eléréséhez biztos, hogy nyerni akarnak, ezért is lesz kiélezett a mérkőzés. Ahogy eddig sem, úgy most sem szeretnék a bajnoki címről beszélni, egyelőre ezt az összecsapást kell megnyernünk, ez a feladatunk. A csapatunk ereje ebben is rejlik, vagyis, hogy mindig csak a következő feladatra koncentrálunk. (vidi.hu)


MTK – KECSKEMÉT, 16 óra

Bekő Balázs (Kecskemét):Az MTK egy olyan csapat, mely ténylegesen játssza a futballt, de ha fegyelmezettek és tudatosak vagyunk, akkor okos játékkal ezt a magunk előnyére is tudjuk fordítani. Nem lesz ez könnyű, az MTK egy nagyon jó erőkből álló társaság. (kecskemetie.hu)


PUSKÁS AKADÉMIA – NYÍREGYHÁZA, 18.30-tól

Benczés Miklós (Puskás Akadémia):Elértük a célunkat, a bennmaradás már nem forog veszélyben, de ettől még nem dőlhetünk hátra. Szeretnénk minél több meccset megnyerni a hátralévő öt bajnokiból, hogy a lehető legjobb helyen zárjunk a tabellán. A célunk elérésének annyi pozitív hozadéka van, hogy semmilyen eredménykényszer nem nehezedik a játékosokra, mindenki nyugodtan készülhet a soron következő mérkőzésre. A nyíregyházi csapat Mátyus János érkezésével stabilizálta magát. A téli erősítések óta nagy csapatok ellen is több meglepetést okoztak. Egyre jobb formájuknak köszönhetően elszakadtak a kieső zónától, elérve ezzel az év elején kitűzött céljukat. Egy nagyon veszélyes csapat érkezik hozzánk, ennek ellenére a három pont itthon tartása lesz a célunk. A győri, második félidei játékot szeretném 90 percen keresztül látni a pályán, természetesen pontosabb befejezésekkel. (puskasakademia.hu)

Mátyus János (Nyíregyháza):A Puskás Akadémia úgy gondolom, nem érdemelt vereséget Győrben, míg mi férfiasan bevallva, a szerencsének is köszönhetően szereztünk pontot az MTK ellen. Azt megígérhetem, hogy egészen más szellemben fogunk pályára lépni, mint ahogy az MTK ellen tettük. Mindenképpen támadóbban és bátrabban fogunk játszani. Az ellenfelünket tiszteljük, de egyértelműen a három pontért utazunk Felcsútra. (nyiregyhazaspartacus.hu)


HALADÁS – DUNAÚJVÁROS, 18.30-tól

Kuttor Attila (Haladás):Számunkra minden meccs egyformán fontos, nem rangsorolunk a találkozók között. Ami a hátralévő ellenfeleket illeti, nem kalkulálunk, nem számolgatjuk kitől hány pontot veszünk el, mindig a következő meccsre fókuszálunk, azt akarjuk megnyerni. Még csak rövid ideje dolgozok a játékosokkal, szeretnénk a megkezdett úton továbbmenni, még harciasabb, még egységesebb csapatot akarok kialakítani. És a játék precizitásán is van mit javítani. Ismerjük a Dunaújváros erősségeit, gyengéit, természetesen nyerni akarunk. (vaol.hu)

Artner Tamás (Dunaújváros):Most hétvégén két hasonló helyzetben lévő csapat találkozik majd, és aki itt a három pontot megszerzi, az lépéselőnybe kerül a másikkal szemben. Sajnos az utóbbi két meccsen kidobtunk négy pontot az ablakon, melyben benne voltunk mi is, de legnagyobb mértékben a játékvezetők. Nekem a Haladás elleni mérkőzés ugyanolyan mérkőzés lesz, mint a többi. Annyiból azonban más, hogy nagyon nehéz helyzetben vagyunk, és nekünk mindenképpen eredményt kell elérnünk. (dpase.hu)


DIÓSGYŐR – LOMBARD PÁPA, 18.30-tól

Vitelki Zoltán (Diósgyőr):Pozitív érzések vannak bennem, nyilván várom első mérkőzésemet NB I-es edzőként, de igazából ez nem rólam szól, én azt szeretném, ha a játékosokról szólna, és hogy sok pozitívumot tudjunk elmondani a játékosokról a mérkőzés után. A felkészülésünk jól sikerült, mindent véghez vittük, amit elterveztünk. Azt várom, hogy a csapat mentálisan erős legyen, és egy másodpercig se legyen kétség, hogy ezen a meccsen ki akar győzni. (dvtk.eu)

Waltner Róbert (A Lombard Pápa játékosa):Nehéz megmondani, hogy előnyt jelent-e számunkra a Diósgyőr hosszú nyeretlenségi szériája. Az biztos, hogy a miskolciak mindenképpen megszakítanák a negatív sorozatukat, és ahogyan az lenni szokott, bizonyára az edzőváltás is felrázta a csapatukat. Ám a sikertelenség valószínűleg nyomot hagyott az önbizalmukban, amit mi kihasználhatunk. Jelenlegi helyzetünkben győzelemre van szükségünk, ezért én egyértelműen azt várom, hogy mindhárom pontot megszerezzük Miskolcon. Ezzel elmozdulhatnánk a kieső helyről, ami lélektanilag rendkívül fontos lenne a jövő heti, Pécs elleni sorsdöntő mérkőzés előtt. (veol.hu) (Fotó: dvsc.hu)

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON