NB I: "Hülyeség vereség után gratulálni a csapatnak, de én gratulálok" - edzői nyilatkozatok

Feltöltve: 2015, május 2 - 21:42 Frissítve: 2015, május 3 - 10:01

Joan Carrillo azt is megemlítette a DVSC otthonában aratott győzelem után, hogy klubrekordot ért el csapata a szerzett pontok tekintetében. Kondás Elemér úgy látta, hogy a szünetben 3-0-ra kellett volna vezetniük. Vitelki Zoltán maximálisan elégedett volt a DVTK küzdőszellemével, Kovács László pedig annak ellenére gratulált játékosainak, hogy ez egy vesztes meccs után "hülyeség". Mátyus János fantasztikus győzelmet emlegetett, Benczés Miklós ellenben úgy látta, hogy tálcán kínálták magukat az ellenfélnek. Artner Tamás piszkálódott is egy picit győztes szombathelyi visszatérése után, Kuttor Attila saját maga felelősségét is emlegette, Garami József nem tudja, mi az oka a kihagyott helyzeteknek, Bekő Balázs pedig nem volt elégedetlen az egy ponttal. Edzői nyilatkozatok.


DEBRECEN – VIDEOTON 1-2 (Bódi 82. ill. Gyurcsó 43., Feczesin 54.)

Beszámoló itt! I Gólok itt! I Minden fontos mozzanat itt!

Kondás Elemér (Debrecen): – Jól kezdtük a találkozót, félidőben 3-0-lal kellett volna fordulnunk, ehelyett egy beadás a kapunkban kötött ki, és 0-1. A második félidőben ismét a semmiből lőtt gólt a Videoton FC. Mi nagyon jól játszottunk, be kellett volna lőnünk a ziccereket. A mérkőzés nagy részében sikerült folyamatosan nyomás alatt tartanunk ellenfelünket. A mai meccset nem hasonlítanám a Ligakupa-találkozóhoz, hiszen ott nem voltak olyan százszázalékos helyzetei a Videoton FC-nek, mint amilyeneket mi a mai napon kidolgoztunk. Ráadásul a székesfehérvári meccsen a mi két gólunk nem talált gólok voltak, hanem kidolgozott akciókból lőttük azokat. (vidi.hu)

Joan Carrillo (Videoton): – Nagyon jó meccset játszottunk a DVSC-vel. Tudtuk, hogy remek csapat otthonába látogatunk, és ezt ma is bizonyította a Debrecen. Ez a találkozó nagyon hasonlított a két együttes legutóbbi, székesfehérvári Ligakupa-összecsapásához. Tisztában voltunk azzal, hogy nagyon vigyáznunk kell, hiszen jó formában van tavasszal a DVSC. Hetek óta azt mondom a játékosaimnak, hogy van olyan, amikor nagyon jól megy a játék, és előfordul olyan is, amikor esetleg kevésbé. Ami viszont a legfontosabb, hogy minden esetben küzdeni, harcolni kell, annak meg lesz az eredménye. Ma nagyot küzdöttek, harcoltak a srácok, és íme az eredmény: 14 év után nyertünk ismét bajnoki meccset Debrecenben, ráadásul a mai 3 ponttal immár 67 pontunk van, ami új klubrekord. (vidi.hu)


MTK – KECSKEMÉT 0-0

Beszámoló itt! I Videó itt! I Minden fontos mozzanat itt!

Garami József (MTK): – Kétségtelenül küzdelmes meccs volt, ennek ellenére sok helyzetünk volt, ezekből egyet se rúgtunk be. Az utolsó két meccsen legalább 12 helyzetet hagytunk ki, hogy miért, azt nem tudom. Korábban ennél jobban ment a befejezés. A csapat hozzáállásával, küzdeni tudásával elégedett vagyok, a győzelem elmaradt. (kecskemetite.hu)

Bekő Balázs (Kecskemét): – Nagyjából az történt, amire mindenki számított. Az MTK többet birtokolta a labdát, megpróbálta megtalálni a réseket, mögénk kerülni. Ezt nem engedtük, így kicsit belekényszerültek egy olyan játékba, ami nem az övék, sok hosszú labdával. Ez így könnyebb volt nekünk, noha helyzetek mindkét oldalon voltak. Brusztolós döntetlen volt, ami nagyjából megfelelt a játék képének. Elégedetlen nem lehetek, mert idegenből mindig pozitív hazavinni valamit. (kecskemetite.hu)


PUSKÁS AKADÉMIA – NYÍREGYHÁZA 1-2 (Tischler 8. ill. Pekár 88., Tar 92. – öngól)

Beszámoló itt! I Minden fontos mozzanat itt!

Benczés Miklós (Puskás Akadémia): – Rengeteg lehetőségünk volt ahhoz, hogy végleg eldöntsük a mérkőzést, és akár kiütéses legyen a győzelmünk. A cserék is jól szálltak be a játékba, ők is lendületet adtak a csapatnak. A lehetőségeket elszalasztottuk, a végén pedig hatalmas egyéni hibákat követtünk el, és ezzel tálcán kínáltuk a lehetőségét annak, hogy a Nyíregyháza megfordítsa a mérkőzést. (szon.hu)

Mátyus János (Nyíregyháza): – Óriási boldogságot érzek. Ennél többet egy csapat nem tehet a győzelemért, mint amit mi tettünk, éppen ezért akkor is gratulálnék a játékosainknak, ha nem úgy alakul a vége, ahogy. A végén kockáztattunk, a magas embereket mind előreküldtük, ennek lett az "áldozata" a fiatal Vámos Márk is, aki jól játszott ugyan, mégis lecseréltem. Fantasztikus győzelmet arattunk. (szon.hu)


DIÓSGYŐR – LOMBARD PÁPA 2-1 (Bacsa 41., Egerszegi 90. ill. Seye 25.)

Beszámoló itt! I Gólok itt! I Minden fontos mozzanat itt!

Vitelki Zoltán (Diósgyőr): – Minden játékosomban megvolt az akarat, de ez sajnos átment kapkodásba. Taktikai szempontból is követtünk el helyezkedési hibákat, ezáltal vált nehézzé az első félidő. Most a győzelem volt a legfontosabb, ezért dolgoztunk egész héten. Minden játékos megtett mindent, és köszönet a közönségnek, hogy végig kitartottak mellettünk. Megérdemelten tartottuk itthon a három pontot. Ez volt az első NB I-es meccsem vezetőedzőként. Nem volt egyszerű, még mindig eléggé dobog a szívem. Tettünk azért, hogy miénk legyen a három pont, és mindenkinek jár az elismerés. (Sport TV)

Kovács László (Lombard Pápa): – A mérkőzés előtt azt mondtam, hogyha nem követünk el buta hibákat lehet esélyünk. A gólon kívül volt még két nagy lehetőségünk. Ha ezeket belőjük, meglett volna a mérkőzés. Megemelem a kalapomat a srácok előtt, hiszen tisztességesen csinálták a dolgukat. Izgalmas, élvezhető meccs volt. Gratulálok a DVTK-nak, és sok sikert kívánunk nekik. Nekünk elég nehéz most motivációt találni, de a fiúk teszik a dolgukat becsülettel. Hülyeség vereség után gratulálni, de én gratulálok nekik. (Sport TV)


HALADÁS – DUNAÚJVÁROS 1-4 (Rocchi 72. ill. Eppel 45., 49., 80., Jakab 53.)

Beszámoló itt! I Minden fontos mozzanat itt!

Kuttor Attila (Haladás): – Gratulálok ellenfelünknek, jobban futballozott a Dunaújváros. A 0-3 után történtekből építkezhetünk csak. Az addig történtekért én is felelős vagyok, a kitalált játékrendszerünk ugyanis nem működött. 0-3-at követően voltak csak értékelhető momentumaink, igaz, a Dunaújváros ekkor már másfajta játékot produkált. A párharcokban nem tudtunk felülkerekedni. (haladasfc.hu)

Artner Tamás (Dunaújváros): – Köszönöm a szombathelyi szurkolók fogadtatását és a mérkőzés utáni reakciójukat: ez életem egyik legszebb pillanata. Bennünk volt már ez a siker! Elfogadtak bennünket a játékosok, az elmúlt hat hétben jó volt együtt dolgozni. Tudtuk, hogy mit játszik a Hali. Helyzeteink voltak, gólokat rúgtunk, tudtuk, hogy hol vannak a gyenge pontok. Maximálisan fegyelmezettek voltunk, megemelem a kalapom a fiúk előtt. Van még négy mérkőzés hátra, mindent elkövetünk a bennmaradásért. Köszönöm a szombathelyieknek, hogy nem felejtették az öt éves edzőségemet és azt a 16 évet, amint az utánpótlásban dolgoztam – vannak azonban, akik ezt nem értékelték... (haladasfc.hu, Fotó: dvtk.eu)

TABELLA: Az NB I állása itt!

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON