Halmosiékat kitették a keretből, mert megölelték Artnert - reagált a klub

Feltöltve: 2015, május 5 - 12:43 Frissítve: 2015, május 5 - 20:47

A Haladás három meghatározó játékosa, Halmosi Péter, Rózsa Dániel és Iszlai Bence is kikerült az első csapat keretéből. Többek között azt rótták fel nekik, hogy megölelték a vasiak volt vezetőedzőjét, Artner Tamást a hétvégi mérkőzés után, amelyet a tréner már a Dunaújváros élén nyert meg 4-1-re Szombathelyen.

Egyre nagyobb a káosz a Szombathelyi Haladásnál. A haladasfc.nyugat.hu beszámolója szerint Halmosi Péter, Rózsa Dániel és Iszlai Bence is kikerült az első csapat keretéből. (Utóbbival kapcsolatban érdekesség, hogy néhány hete már Szentes Lázár is kitette onnan, azaz a középpályás rövid idő alatt "duplázott".)

A hármas "bűne" többek között az volt, hogy a hétvégén megölelték és feltűnően barátságosan üdvözölték Artner Tamást a Dunaújváros elleni bajnoki után (1-4). A vasiak volt szakvezetője ellenfélként tért vissza Szombathelyre, és győzött is a Rohonci úton.

Úgy tudjuk, mindez Kuttor Attila megbízott vezetőedző döntése volt. (Fotó: haladasfc.nyugat.hu)

FRISSÍTÉS: A Haladás hivatalos klubhonlapjának, a haladas.hu-nak híre az esetről:

"Kuttor Attila, a vasiak edzője felmentette az edzések látogatása alól a Szombathelyi Swietelsky-Haladás három labdarúgóját.

Rózsa Dánielt, Iszlai Bencét és Halmosi Pétert Kuttor Attila felmentette az edzések látogatása alól, a három labdarúgó kedd délelőtt és délután sem edzett a csapattal - tudtuk meg Tóth Miklóstól, a szombathelyiek ügyvezető igazgatójától.

Noha az ügyvezető ennél többet nem árult el, információink szerint nem a nyugat.hu oldalon megjelent ok volt az indok. A portál szerint azért tette kereten kívül a triót Kuttor, mert a Haladás-Dunaújváros (1-4) bajnoki után volt edzőjüket, Artner Tamást ölelgették.

Nos, Iszlai Bence sárga lapos eltiltása miatt a stadionban sem volt, már csak ezért sem ölelgethette a gyepen extrénerét. Rózsa pedig csupán kezet fogott Artnerral, Halmosi viszont a hármas sípszót követően valóban hosszasan lapogatta az újvárosi mestert.

Úgy tudjuk, Rózsa és Iszlai esetében a fő ok, hogy egyikük sem hosszabbítja meg nyáron lejáró kontraktusát, Halmosi esetében viszont valóban az előbb említett, Dunaújváros elleni meccs után történtek játszották a főszerepet.

A három játékos határozatlan ideig nem látogathatja a tréningeket.

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON