Mátyus: Sok mindenről beszélhetnék, de még nem vagyok a magyar foci reformere - edzőik

Feltöltve: 2015, május 8 - 21:37 Frissítve: 2015, május 9 - 09:28

Mátyus János saját csapatának is gratulált a 4-2-re győztes Újpest elleni meccset követően, a Nyíregyháza trénere szerint nem túl gyakori, hogy egy ilyen arányú vereség után is éltessék a szurkolók a csapatot. Mátyus ugyanakkor tett egy elsőre nehezen megfejthetőnek tűnő kijelentést is. Nebojsa Vignjevic és Garami József is elégedetten nyugtázta saját együttese győzelmét, míg Benczés Miklós megérdemeltnek nevezte az MTK sikerét.


MTK – PUSKÁS AKADÉMIA 1-0 (Csiki 61.)

A gól itt! I Beszámoló itt! I Minden fontos mozzanat itt!

Garami József (MTK): – Változatos volt a mérkőzés, az első félidőben szépszámú helyzetünk volt, de volt a Puskás Akadémiának is. Hullámzó volt a játék, mind a két csapat nyerni akart. Amikor megszereztük a vezetést, az ellenfél jött az egyenlítésért, mi pedig szerettünk volna még egy gólt szerezni. Nagyon örülök, hogy sikerült nyernünk, mert azért ez egy biztonságot ad a csapatnak. (MTVA)

Benczés Miklós (Puskás Akadémia): – Azért nem sikerült egyenlítenünk, mert nem voltak igazán ziccereink, csak átlövéseink. Sokat tettünk azért, hogy az MTK térfelén játsszunk, szerkezetet is váltottunk, gyakorlatilag már öt támadóval játszottunk. Helyzetek számában talán felvettük a versenyt az MTK-val, de az első félidőben ők nagyobb ziccereket dolgoztak ki, így az MTK megérdemelten nyert. (MTVA)


NYÍREGYHÁZA – ÚJPEST 2-4 (Seydi 11., Pekár 48., ill. Stanisavljevic 3., Ojo 26., 66., Andric 34.)

Beszámoló itt! I Minden fontos mozzanat itt!

Mátyus János (Nyíregyháza): – Beszélhetnék sok mindenről. Beszélhetnék arról, ami Újpesten történt a múlt héten a pályán, beszélhetnék arról, ami ma a pályán történt. De mivel még nem vagyok a magyar foci reformere, hanem csak a Szpari vezetőedzője, ezért csak két dolgot mondok: az Újpestnek gratulálok, illetve gratulálok, és gratulálok a saját csapatomnak is. Úgy gondolom, Magyarországon nem nagyon jellemző, hogy 2-4-es eredmény után a közönség fennhangon köszönti a fiúkat. Ez mindent elmond a mai meccsről. (Sport TV)

Nebojsa Vignjevic (Újpest): – Elégedett vagyok a csapat teljesítményével, a fiúk kihozták magukból a maximumot, mindkét félidőben. Megvoltak a helyzeteink, és sikerült őket gólra is váltanunk. A harmadik gól után nagy nyomást helyezett ránk a Nyíregyháza, de a negyedik találat után már könnyebb helyzetben voltunk, és próbáltuk irányítani a játékot. Elégedett vagyok a teljesítményünkkel, gratulálok a csapatomnak. (Sport TV) (Fotó: nyiregyhazaspartacus.hu)

TABELLÁK: Az NB I és az európai topligák állása itt!

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON