"Felébredni a Csipkerózsika-álomból" - Miriuta már nem tudna úgy örülni a 3 pontnak - edzőik

Feltöltve: 2015, május 9 - 12:03 Frissítve: 2015, május 9 - 16:00

Négy találkozót rendeznek szombaton az OTP Bank Liga 27. fordulójában: Artner Tamás szerint a Dunaújvárosnak meg kell tartania a jelenlegi pozícióját, Vitelki pedig úgy akar visszatérni Miskolcra, hogy a következő körben még több néző kilátogasson a stadionba. Miriuta győzni akar a Haladás ellen, de a három pontnak már tudnának úgy örülni mint eddig, Mészöly Géza pedig felébresztené Csipkerózsika-álmából a csapatát. Bekő Balázs nem számít könnyű meccsre a Honvéd ellen, Jarniék pedig a győzelemre játszanak majd a Pápa ellen. Ezt várják az edzők.


DUNAÚJVÁROS – DIÓSGYŐR, 14 óra

Artner Tamás (Dunaújváros):A miskolci együttes a legutóbbi fordulóban edzőváltást követően szerezte meg az első tavaszi győzelmét, akiknek azért ennél nagyobb céljai voltak a bajnokságban. Azonban ez a siker erőt adhat nekik a folytatáshoz. Nagyon jó képességű játékosokból álló keretük van, akik az előre játékban nagyon erősek. Több jó befejező csatáruk is van. Viszont mi is egy önbizalom növelő mérkőzés után készülhetünk, de számunkra ez a találkozó is létkérdés. Elkerültünk a kieső helyről, és ennél lejjebb már nem kerülhetünk, ezt meg kell tartanunk. Játékosaim megszokták már, hogy folyamatos teher alatt játszanak, hiszen ez már évek óta így van. Olyan hozzáállással kell játszanunk, mint az elmúlt fordulókban, és akkor meg lesz a győzelem. Minden támogatásra szükségünk van, ezért arra kérem szurkolóinkat, jöjjenek minél többen, és buzdításukkal álljanak mellénk. (dpase.hu)

Vitelki Zoltán (Diósgyőr):Próbáltunk a héten úgy felkészülni, hogy azért valamilyen szinten próbáljunk előre lépni, akár játékban is. Foglalkozunk az ellenféllel, de nem visszük túlzásba. Úgy gondolom, hogy senkit nem becsülünk le, viszont mindenkit le szeretnénk győzni. Az én személyes célom, a 15 pont nem változott, úgy fogom felkészíteni a csapatot, hogy mindenkin az érződjön, hogy győzni akar. Nagyon bízom benne, hogy úgy tudunk majd hazatérni a mérkőzés után, hogy a következő bajnoki mérkőzésre még több néző kilátogasson a stadionba. (dvtk.eu)


BUDAPEST HONVÉD – KECSKEMÉT, 16 óra

Bekő Balázs (Kecskemét):Teljesen más meccs lesz, mint az MTK elleni, a Honvéd biztosan nem fog ész nélkül rohanni. Minden pont fontos nekik, de úgy látom rajtuk, hogy valóban minden pontot meg is becsülnek, tehát elsősorban abból indulnak ki, hogy ne kapjanak ki. Az is biztos, hogy nyerni akarnak, hiszen a három pont meghatározó lehet számukra. Ez a hozzáállás alakítja a mi játékunkat is, ugyanolyan stabilnak kell lennünk, mint általában, illetve egy picit jobban fel kell vállalni a bátor a játékot. (kecskemetie.hu)


GYŐRI ETO – HALADÁS, 18.30-tól

Vasile Miriuta (Győri ETO):Négy meccsünk van, ezt szeretnénk becsülettel lejátszani, így a Haladás ellen is győzni szeretnénk. Igaz, a három pontnak már nem fogunk tudni úgy örülni, mint eddig. (eto.hu)

Mészöly Géza (Haladás):Nagyon tetszik az a feszült, ám mégis koncentrált tekintet, amit a játékosok szemében látok. Igyekeztem a fiúkat felébreszteni Csipkerózsika-álmunkból. Csapatként kell teljesítenünk, bár egyénileg is megvannak azok a játékosaink, akik képesek egy-egy meccset eldönteni. Gondjaik ellenére a győriek nem egy szedett-vetett társaság benyomását keltik - ez már legutóbbi, újpesti meccsükön is látszott - nagyon nehéz dolgunk lesz. (vaol.hu)


LOMBARD PÁPA – PMFC, 18.30-tól

Völgyi Dániel (A Lombard Pápa játékosa):Győzni megyünk ki szombaton a pályára a Pécs ellen, ez nem is lehet kérdéses. Ahhoz, hogy otthon tartsuk a három pontot, mindenkinek szász százalékot kell nyújtania. Úgy vélem, az akarattal, a hozzáállással nem lesz probléma a részünkről. A játékoskeret minden tagja becsülettel készül hétköznap, és a rendkívül nehéznek ígérkező meccsen a végsőkig küzdeni fogunk a sikerért. (veol.hu)

Robert Jarni (PMFC):Minden bajnoki mérkőzést nyugodtan várunk. Arra kértük a játékosokat, hogy meccsről-meccsre menjünk. Ne nézzék és ne foglalkozzanak a tabellával, hanem tudásuk legjavát nyújtsák az adott hétvégén. Rajtunk múlik minden. Szombaton sok munkát és maximális hozzáállást várunk el a Pápa ellen. A hazaiaknak sok vesztenivalójuk nagyon már nincs, szerintem fejjel a falnak fognak rohanni. Számunkra viszont sok veszélyt hordozhat ez a találkozó. Természetesen az egy pont is pozitív lehet, de mint minden mérkőzésen, úgy most is a győzelemre fogunk játszani. Nem állunk vissza, ám fontos, hogy továbbra is szervezettek legyünk. Az adódó helyzeteket pedig a lehető legjobb százalékban kell értékesítenünk. (pmfc.hu) (Fotó: vaol.hu)

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON