Sallói is távozhat Kecskemétről - a Dunaújváros sportigazgatója lehet

Feltöltve: 2015, május 18 - 21:25 Frissítve: 2015, május 18 - 22:46

Sallói István, a Kecskemét klubigazgatója is távozik a lila-fehér csapattól, és a csakfoci.hu információi szerint a Dunaújváros sportigazgatójaként folytathatja vezetői karrierjét a korábbi magyar válogatott támadó. A magyar nemzeti csapat jelenlegi stábjának egyik oszlopos tagja Siófok, Újpest, Diósgyőr és Kecskemét után az ötödik NB I-es csapatnál vállalhat fontos feladatot.

A csakfoci.hu információi szerint nem csak Bekő Balázs vezetőedző távozik (Diósgyőrbe) Kecskemétről, de a háttérben eredményes munkát folytató Sallói István iránt is komoly érdeklődés van, úgy tudjuk, a klubigazgatóból sportigazgató lesz, méghozzá a szintén élvonalbeli Dunaújváros csapatánál.

Sallói hosszabb ideje jelölt az újvárosiaknál, Dobos Barna klubvezető rá tett utalást, amikor kijelentette, hogy megvan az a jelölt, aki a korábban általa is betöltött posztot átveheti a klubnál. Sallói a Kecskeméten, nehezebb anyagi körülmények között elvégzett munkájával, így az átigazolások terén elért eredményeivel is meggyőzte a Dunaújváros vezetését, hogy rá kell bízni a sportigazgatói feladatokat.

Dobos Barna ma a rangado.hu-nak azt mondta, hogy az utánpótlás szerkezeti változásának lezárulta után fogják kinevezni a sportigazgatót, de egyelőre nem erősítette meg, hogy Sallói István a konkrét kiszemelt. (Fotó: Sas Gábor)

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON