Az Újpest és Mátyus is vinné az ETO magyar válogatott védőjét

Feltöltve: 2015, május 21 - 10:56 Frissítve: 2015, május 21 - 14:23

A csakfoci.hu információi szerint az NB III-ba visszasorolt Győri ETO magyar válogatott védőjét, Lang Ádámot az Újpest és a Nyíregyháza is szerződtetné a nyáron. A fiatal bekk Nebojsa Vignjevic és Mátyus János célpontjainak listáján is kiemelt helyen áll, utóbbi ráadásul a győri hátsó alakzat másik oszlopát, Lipták Zoltánt is szívesen látná csapatában.

A Győri ETO csődje és visszasorolása, valamint az NB I-es pénzek elosztásának megváltozó feltételei miatt igen kapósak lehetnek a győri játékosok, elsősorban a magyarok. A kisalföldiek védelmében ráadásul két magyar válogatott futballistát is találni, akiket máris több csapat szemelt ki az élvonalbeli mezőnyből.

A csakfoci.hu információi szerint Lang Ádámért például két csapat biztosan versenybe száll majd a nyáron, úgy tudjuk, hogy a fiatal bekket az Újpest és a Nyíregyháza is kiszemelte magának.

A liláknál akár komolyabb átalakulás lehet a keretben, egyrészt az esetlegesen távozó kulcsemberek (lásd Suljic ügyét, illetve Herisét, aki korábban még januárban megírtuk, hogy a nyáron lehet esélye külföldre igazolni, akár a Duchatelet-hálózaton belül) miatt, másrészt a szerencsejáték-pénzek magyar játékosok játszatásához fűződő elosztása miatt.

Értesüléseink szerint Nebojsa Vignjevic korábban Lipták Zoltánt is szívesen látta volna csapatában, de a szezon végén inkább a rutinos bekk fiatalabb "kiadását", Langot venné már célba. A Nyíregyházánál közben mindkét válogatott védő kiszemelt lehet a nyáron, sőt, Lipták kapcsán a Diósgyőr is felmerült már esetleges kérőként korábban. A Szpari kapcsán természetesen fontos megjegyezni, hogy a kiszemeltek érkezése nagyban függ attól is, hogy a piros-kékek megkapják-e végül az NB I-es licencet jövő kedden.

A távozóban lévő győri futballisták egyébként elsősorban külföldi lehetőségekben gondolkodnak, de természetesen ez nem zárja ki, hogy végül valamelyik hazai ajánlatra bólintsanak majd rá. (Fotó: ujpestfc.hu)

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON