A Legia elnöke: "Tárgyalunk Nikoliccsal, de nem egyszerű az ügy"

Feltöltve: 2015, május 23 - 12:12 Frissítve: 2015, május 23 - 14:01

Lengyel lapértesülések szerint Magyarországon tartózkodnak a Legia Varsó képviselői, hogy véglegesítsék Nikolics Nemanja szerződtetését, az utolsó részleteket is tisztázzák. A klub elnöke elismerte, hogy nagyon szeretnék megszerezni a Videoton csatárát, egy lap pedig közben azt írja, hogy a fővárosiak lazán megadják a támadónak az állítólag kért havi 20 ezer eurós fizetést.

Néhány nappal ezelőtt felröppent a hír a lengyel sajtóban, hogy Nikolics Nemanja a Legia Varsó játékosa legyen. Most a Przeglad Sportowy azt írja, hogy a klub képviselői Magyarországra utaztak, hogy az utolsó apróságokban is megegyezzenek a futballistával, és véglegesítsék annak szerződtetését.

Az újság internetes kiadása hozzáteszi, hogy a Legia gond nélkül képes lehet megadni Nikolicsnak azt a havi 20 ezer eurós bért, amit a játékos állítólag a Videotontól kért.

Bogusław Leśnodorski, a varsóiak elnöke elismerte, hogy dolgoznak a labdarúgó ügyén.

– Kiváló csatárról van szó, és nagyon szeretnénk, ha nálunk folytatná. Nem egyszerű dolog megegyezni a képviselőivel, és még biztosan nem vagyunk az ügy végén, de előremutatóak az egyeztetések – fogalmazott.

A nyilatkozatot közlő sport.pl úgy tudja, hogy a Legia már két éve figyeli Nikolicsot, és már hónapok óta egyeztet az ügynökével. (Fotó: vidi.hu)

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON