Mátyus és Rossi is ugyanarra a válogatott védőre hajt

Feltöltve: 2015, május 26 - 13:54 Frissítve: 2015, május 26 - 16:33

Több magyar klub is vinné Laczkó Zsoltot Kecskemétről. Úgy tudjuk, jelenleg a legkitartóbb érdeklődő a Nyíregyháza és a Honvéd, de a baloldali védő neve korábban Diósgyőrben is felmerült már.

Több élvonalbeli klub kívánság-listáján is szerepel Laczkó Zsolt. Értesüléseink szerint a válogatott védő iránt kiemelten érdeklődik a Nyíregyháza, amely több magyar játékos leigazolását tervezi (például Lang Ádámot is). Mátyus János jó véleménnyel van az idei szezonban Kecskeméten futballozó szélsőről, akit szívesen látna nyártól a csapatában.

Szintén ott szerepel Laczkó Marco Rossi erősítési tervei között is, a Honvéd olasz szakembere jól ismeri a korábban Olaszországban légióskodó védőt, ezért is erőltetné a megszerzését.

Több hazai klubnál felmerülhet még egyébként a játékos neve: a Diósgyőr részéről már korábban is volt tapogatódzó érdeklődés (már Bekő Balázs kinevezése előtt is), a Kecskemét trénenérek érkezésével javulhattak Laczkó miskolci esélyei. Az egyébként még kérdéses, hogy hol folytatja a játékos, hiszen külföldről is van iránta érdeklődés.

Arról, hogy mi alapján dönt majd a jövőjéről, a játékos pár nappal ezelőtt nyilatkozott honlapunknak egy hosszabb interjúban. (Fotó: kecskemetite.hu)

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON