Megdöbbentek Nyíregyházán az MLSZ döntésén: "Nem adjuk fel!"

Feltöltve: 2015, május 26 - 20:51 Frissítve: 2015, május 27 - 11:20

A Nyíregyháza vezetése megdöbbent, és méltánytalannak tartja a Magyar Labdarúgó Szövetség Fellebbviteli Licencadó Bizottságának keddi döntését, amelynek értelmében nem kapja meg a Szpari a következő szezonra az NB I-es licencet. "Nem adjuk fel, ha kell a végsőkig elmegyünk" - mondta a klubtulajdonos, Révész Bálint.

A Nyíregyháza hivatalos honlapján adott tájékoztatása szerint mindössze egy három soros, rövid üzenetet kapott a Magyar Labdarúgó Szövetség Fellebbviteli Licencadó Bizottságától a klub.

Ebben az áll, hogy a bizottság 2015. május 26-i ülésén helyben hagyja az elsőfokú határozatokat, és a fellebbezést elutasítja, azaz nem kapja meg a Szpari a következő szezonra az NB I-es licencet. Indoklás nem érkezett, azt a szövetség 72 órán belül küldi meg a végleges határozattal együtt.

- Megdöbbenve fogadtuk a hírt, és méltánytalannak tartjuk. Szerdán a klub vezetése összeül, és eldöntjük, hogyan tovább. Nem adjuk fel, ha kell a végsőkig elmegyünk, a remény hal meg utoljára, de nagyon csalódott vagyok - mondta Révész Bálint tulajdonos.

"A Nyíregyháza Spartacus annak ellenére nem kapta meg az NB-I-es licencet, hogy egyetlen fillérrel sem tartozik senkinek. A korábbi - 2010-es -játékosának, Diego Balbinot-nak is mindent kifizetett, az erről szóló eredeti bizonylatot is bemutatta. Úgy tűnik, ez is kevés volt..." - teszi hozzá a klubhonlap.

Mint ismeretes, az NB I-es licencet a Kecskemét, a Pápa és a Pécs sem kapta meg a következő szezonra. (Forrás és fotó: nyiregyhazaspartacus.hu)

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON