A Szpari tulajdonosa: Dokumentumok bizonyítják, hogy minden rendben van

Feltöltve: 2015, május 28 - 20:16 Frissítve: 2015, május 28 - 20:16

Dokumentumok bizonyítják, hogy a Nyíregyháza Spartacus mindent időben kifizetett volt játékosának, Diego Balbinotnak, ezért a klub nem érti az MLSZ döntését a licenc ügyében - mondta Révész Bálint tulajdonos.

Mint ismert, nem kapott licencet az OTP Bank Liga következő kiírására a Nyíregyháza Spartacus. A klub vezetői megdöbbentek a határozaton, mondván 15 éve nem volt olyan rend a klubnál, mint most.

A nyiregyhazaspartacus.hu beszámolója szerint a Szpari továbbra is a Licencadó Bizottság indoklására vár.

– Mindent kifizettünk, továbbra is csak azt mondhatom, nem tartozunk senkinek. Diego Balbinot 2010-ben volt a játékosunk, még az előző tulajdonos idején. Annak ellenére, hogy a tartozással kapcsolatos követelése nem volt egyértelmű és nem felelt meg a magyar jogszabályoknak, határidőre őt is kifizettük, erről dokumentumaink vannak, és ezeket csatoltuk is a szövetségnek. Ezért nem értjük a döntést, és élünk a jogorvoslati lehetőséggel – mondta Révész Bálint tulajdonos. (Fotó: nyiregyhazaspartacus.hu)

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON