Nikolics orvosin a Legiánál, 3 évre ír alá - lapértesülés

Feltöltve: 2015, május 30 - 10:42 Frissítve: 2015, május 30 - 12:28

Egy lengyel portál értesülései szerint a Videoton támadója, Nikolics Nemanja csütörtökön Varsóban járt, és a Legia Warszawa elöljáróival tárgyalt a klubváltásáról. A legia.sport.pl saját forrásaira hivatkozva tényként közli, hogy Nikolics már átesett az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálaton, sőt mi több, már lakást is nézett magának, a lengyel klubhoz pedig 3 évre kötelezi el magát.

Hetek óta köztudott, hogy a Videoton támadója, Nikolics Nemanja jövőre már nem a fehérvári együttest erősíti, mivel lejár a szerződése, és szeretné magát kipróbálni külföldön - erről maga a játékos nyilatkozott korábban. Nikolics jövőjével kapcsolatban az utóbbi hetekben egy lengyelországi folytatás merült fel, a klubváltás végére pedig a jelek szerint hamarosan hivatalosan is pont kerül.

A Legia Warszawa nem hivatalos oldalának, a legia.sport.pl-nek az információi szerint a magyar válogatott csatár csütörtökön Varsóban járt, és a klubváltásáról tárgyalt a csapat előjáróival.

A portál beszámolója szerint az egyeztetések sikeresek voltak, amelyet alátámaszt, hogy a játékos már lakást is nézett magának a városban, ezt követően pedig átesett az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatokon. Az oldal tudni véli azt is, hogy Nikolics 3 évre kötelezi el magát a lengyel együtteshez, amely ingyen szerzi meg a csatárt.

Az információt a játékos részéről egyelőre nem erősítették meg.

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON