A Kecskemét beadta a licenckérelmet az NB III-ra

Feltöltve: 2015, június 1 - 17:12 Frissítve: 2015, június 1 - 17:13

A Kecskemét saját honlapján tudatta, hogy dolgozik a jövő alapjainak a lerakásán és már beadta a licencet az NB III-as bajnokságra.

Íme, a KTE közleménye:

"Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy klubunk már dolgozik a jövő alapjainak lerakásán, ennek első lépéseként beadtuk licenckérelmünket az NB III-as bajnokságra.

A Fellebbviteli Licencadó Bizottság határozatának kézhezvételétől, erre mindössze 48 óra állt rendelkezésünkre. A kecskeméti labdarúgás jövője érdekében döntöttünk a kérelem beadása mellett, ám azt látni kell, hogy jelen pillanatban még nem rendelkezünk a bajnokság lebonyolítására vonatkozó minden lényeges információval.

Az NB III 2015/2016-os szezonjának versenykiírásáról ugyanis még nem döntött az MLSZ, így jelenleg nincs pontos információnk arról, hogy milyen lebonyolításban és milyen riválisokkal zajlanak majd a küzdelmek. A játékoskeret összetételéről, illetve a szakmai stáb kialakításáról, a biztos információkkal a birtokunkban tudunk majd döntéseket hozni. A nyártól is szerződéssel rendelkező játékosokkal, folyamatosan zajlanak az egyeztetések a jövőről.

A mögöttünk hagyott évtized kötelez bennünket a megfelelő szintű folytatásra." (Fotó: kecskemetite.hu)

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON