Pécs polgármestere NB I-es csapatot akar - felszólította Matyi Dezsőt

Feltöltve: 2015, június 1 - 17:36 Frissítve: 2015, június 1 - 18:36

Sajtótájékoztatót tartott Páva Zsolt és Vári Attila, a PSN Zrt. vezérigazgatója a PMFC-vel kapcsolatban hétfő délután.

Elöljáróban Páva Zsolt, Pécs polgármestere elmondta, hogy sajnálatát fejezi ki a kialakult helyzet miatt, ugyanakkor azt is hozzáfűzte, voltak előjelei az ügynek - írja a bama.hu.

A sajtótájékoztatón elhangzott, hogy a PSN Zrt. sportiskolájának foci szekciója szívesen látja azokat a futballistapalántákat, akik nem érzi biztonságban a jövőjüket a PMFC-ben. Felajánlják a lehetőséget, senkit nem akarnak azonban elcsábítani. Ha sokan jelentkeznek, akkor az állás nélkül maradó edzőket is átveszik, lenne rá forrás is.

Páva Zsolt elmondta azt is, hogy a város célja, hogy legyen egy pécsi csapat az NB I-ben a lehető legrövidebb időn belül, és ezt a pályán kell kiharcolni, és nem a zöld asztal mellett.

A PMFC-stadionnal és a kovácstelepi edzőközponttal kapcsolatban Páva elmondta, hogy pénteken írt egy levelet Matyi Dezsőnek, hogy mondjon le az 50 éves bérleti szerződésről, hozzátette, hogy reméli, hogy a józan ész szava fog majd dönteni. (Fotó: pmfc.hu)

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON