Licenc: Csak a Nyíregyháza járult hozzá a kizárás okának nyilvánosságra hozásához

Feltöltve: 2015, június 2 - 09:12 Frissítve: 2015, június 2 - 09:12

Csak a Nyíregyháza járult hozzá ahhoz, hogy az MLSZ nyilvánosságra hozza, miért nem kapott licencet a klub a magyar élvonal következő kiírására, a többi hasonló cipőben járó csapat nem.

Mint ismert, a Nyíregyháza, a PMFC-Matias, a Kecskemét és a Lombard Pápa sem kapott licencet az OTP Bank Liga következő kiírására, a Győri ETO pedig nem is kért. Több helyen nagy felzúdulás követte a döntést, Pécsett például megásták a helyi futball sírját is a kezdőkörben.

Török Gábor, az MLSZ elnökségének tagja a Digi Sport Reggeli Start c. műsorában ugyanakkor arról beszélt, hogy a felsorolt együttesek közül csak a Szpari járult hozzá ahhoz, hogy a nyilvánosság elé tárják, milyen okok miatt nem kapott a klub indulási jogot, a többiek nem.

A politológus ezt sajnálatosnak tartja, mert szerinte a szurkolók dühének nem az MLSZ, hanem a klubvezetők felé kellene irányulnia.

A Nyíregyháza esetében egyébként a stabil gazdálkodás dacára az volt az ok, hogy a nyírségiek késve egyenlítették ki a tartozásukat korábbi játékosuk, Diego Balbinot felé. (Fotó: nyiregyhazaspartacus.hu)

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON