Közleményt adott ki a Haladás Mészöly Géza sorsáról

Feltöltve: 2015, június 5 - 08:23 Frissítve: 2015, június 5 - 08:23

A jövő héten dől el, marad-e Szombathelyen Mészöly Géza vezetőedző. Az NB I-ben megkapaszkodott Haladás vezetősége az elviekben megegyeztek, de a tulajdonosok hozzájárulása is kell még ahhoz, hogy biztossá váljon, hogy a következő szezonban is Mészöly lesz a szakvezető.

Csütörtök délután több órán át egyeztetett a folytatásról Mészöly Géza a Szombathelyi Swietelsky- Haladás edzője és a Szombathelyi Haladás Kft. ügyvezető igazgatója Tóth Miklós. A szombathelyi futballklub és az NB I-ben maradást utolsó mérkőzésen kiharcoló csapat edzőjének szándékai megegyeznek", mindkét fél folytatná a közös munkát - írja a Haladás közleményében.

A tárgyalást jövő héten folytatják, akkor várhatóan a tulajdonosok tájékoztatása és a tulajdonosi taggyűlés jóváhagyását követően döntés születik, hogy marad-e Mészöly Géza a Szombathelyi Swietelsky–Haladás edzője.

Mint ismeretes, Mészöly Géza május elején, az utolsó négy mérkőzésre szerződött Szombathelyre. Az edző vezetésével a Haladásnak sikerült bennmaradnia az NB I-ben. "Mészöly Géza korábbi nyilatkozataiban többször kiemelte: a szombathelyi csapat sokra hivatott, és számára nagyon biztató, hogy a Haladásnak megvan az a jövőképe ami előrevisz, és az ehhez szükséges szakmai, anyagi biztonsággal is rendelkezik a klub" - fogalmaznak a kommünikében. (Fotó: haladas.hu)

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON