Lehet, hogy NB III-as sem lehet az NB I-ből kizárt klub

Feltöltve: 2015, június 21 - 19:01 Frissítve: 2015, június 21 - 19:01

Egy helyi portál cikke szerint egyelőre nem biztos, hogy az élvonalból kizárt KTE elindulhat az NB III 2015/2016-os szezonjában. A harmadosztályba hétfőn 12 óráig kell nevezni.

Mint ismeretes, a Kecskeméti TE az NB I-es és az NB II-es bajnokságra sem kapta meg a licencet a Magyar Labdarúgó Szövetség illetékes testületétől, papíron viszont az NB III-ban elindulhatnak a lilák.

A baon.hu cikke szerint ugyanakkor még az is lehet, hogy nem: a melyik osztályban indul a csapat kérdésre ugyanis azt a választ kapta a lap S. Juhász Attila ügyvezető igazgatótól, hogy efelől Rózsa Pál tulajdonosnál kellene érdeklődniük, akit viszont nem tudták elérni. A városban terjedő szóbeszédek szerint a KTE “biztosan nem indul a harmadik vonalban”, és inkább a megye I-es bajnokságban szereplő KLC-re kell majd fókuszálniuk a szurkolóknak - írja a lap.

Hétfőn 12 óráig lehet nevezni a harmadik vonalba. (Fotó: kecskemetite.hu)

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON