Rossi az átigazolásokról: "A mennyiségre és a minőségre helyeztük a hangsúlyt"

Feltöltve: 2015, július 11 - 16:01 Frissítve: 2015, július 11 - 16:24

Szurkolói ankétot tartott a Budapest Honvéd együttese, amelyen a csapat vezetőedzője, Marco Rossi is beszélt a klub nyári átigazolásairól. Az olasz tréner szerint jó úton járnak, az igazolások terén pedig a mennyiségre és a minőségre helyezték a hangsúlyt.

Jó hangulatú, több mint egy órás szezonnyitó szurkolói ankétot tartott a Budpest Honvéd. Az eseményt a tulajdonos, George F. Hemingway nyitotta meg a szurkolók és a résztvevők köszöntésével. Szót ejtett az új igazolásokról, a jövőbeli kilátásokról, stadion tervekről - számolt be a honvedfc.hu.

Ezt követően a csapat vezetőedzője, Marco Rossi vette át a szót, és beszélt az együttes nyári átigazolásairól.

- Jól halad a csapat azon az úton, amelyet kijelöltünk. A hozzánk érkezett játékosok beleillenek abba a pozitív összképbe, ami most az öltözőben és az edzéseken kialakult. Természetesen nem nézünk könnyű idény elé, de mindenki maximálisan végzi a munkáját, a játékosok hozzáállása jó, ezáltal bizalommal tekinthetünk a jövőbe. Az igazolásokat tekintve a megfelelő mennyiségre és minőségre helyeztük a hangsúlyt - fogalmazott. (Fotó: honvedfc.hu)

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON