A Vasas szerdán szurkolói ankétot tart

Feltöltve: 2015, július 14 - 09:47 Frissítve: 2015, július 14 - 09:47

A Vasas Futball Club találkozóra, beszélgetésre hívja a szurkolókat július 15-én szerdán 18:00 órakor a régi kézilabda csarnok első emeleti lépcsőfeljárójánál található aulában.

A szurkolói ankéton csapat részéről jelen lesz többek között Vancsa Miklós, a Vasas FC kft. ügyvezető igazgatója, Szanyó Károly vezetőedző, Ferenczi István pályaedző, Bíró Szabolcs kapusedző, Keresztúri András technikai vezető, valamint az új igazolások és Remili Mohamed csapatkapitány - írja a vasasfc.hu.

A találkozón szó lesz a csapat nyári felkészüléséről, a játékosállomány kialakításáról, az új igazolásokról, a 2015/16-os NB I-es bajnoki idényről, tervekről, célokról.

Az esemény – hagyományosan - nem sajtónyilvános. (Fotó: vasasfc.hu)

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON