László a klub "aranykorszakában" dirigálná az MTK-t

Feltöltve: 2015, július 16 - 12:56 Frissítve: 2015, július 16 - 12:57

Megtartotta szezon előtti hagyományos szurkolói ankétját az MTK, amelyen a klubigazgató, Domonyai László, a vezetőedző, László Csaba, és a csapatkapitány, Kanta József képviselte a klubot. A tavalyi bronzérmes újdonsült trénere elmondta, olyan edzője szeretne lenni az MTK Budapestnek, akire a szurkolók büszkék lehetnek, akiről úgy beszélnek, hogy a klub „aranykorszakában” dirigálta a labdarúgókat.

A Hotel Best Western Hungária különtermében tartotta szurkolói ankétját az MTK Budapest. A Baráti Kör a klubigazgatót, a vezetőedzőt és a csapatkapitányt hívta meg.

Mintegy félszázan jöttek el a tájékoztatóra, melynek elején, Domonyai László, klubigazgató vázolta az MTK Budapest jelenlegi helyzetét. Beszélt a távozott és érkezett játékosokról, a kicserélődött szakmai stábról. Meleg hangon tett említést a szakmai igazgatóról, Garami Józsefről, aki maga döntött úgy, hogy egy sorral hátrább lép.

Domonyai elmondta, hogy az NB I-es és az NB III-as keret negyven játékosból áll. Az állomány nem gyengébb a tavalyinál, sőt. Kiemelte, hogy a nyári eleji időszakban, és azóta is, a klub mindent megtett azért, hogy a felkészülés sikeres legyen. Méltatta az ausztriai edzőtáborozást, illetve a Lantos Mihály Sporttelepen végzett felújítási munkálatok eredményességét.

László Csaba, vezetőedző arról beszélt, hogy nehéz örökséget vesz át, mert a szurkolók rajongásig szerették Garami Józsefet, akivel a csapat a dobogón végzett a 2014/15-ös bajnokságban. Jelezte, hogy az ő mentalitása némileg eltér Józsi bácsiétól. Talán vehemensebb lesz a mérkőzéseken, de a megengedett kereteken belül marad.

Olyan jövőképet vázolt fel, melyben – bár tréfásan jelezte, hogy ő mindig bajnokságot szeretne nyerni – az első évben az 1-6. hely szerepel célként. A későbbi időszakban pedig abban gondolkodik, hogy olyan edzője szeretne lenni az MTK Budapestnek, akire a szurkolók büszkék lehetnek, akiről úgy beszélnek, hogy a klub „aranykorszakában” dirigálta a labdarúgókat.

Kanta József, csapatkapitány az első mondatában leszögezte, hogy jövőre úgy szeretne részt venni az ankéton, hogy a csapat sikerrel vette az Európa-liga első fordulóját, ahol ő viselte a karszalagot. Szurkolói kérdésre nem zárta ki, hogy a kupasorozat, akár a Bajnokok Ligája is lehet, de ezt összekacsintás előzte meg... Kiderült, hogy a csapat motivált és felsorakozott az új szakmai stáb mögé.(Forrás és fotó: mtkbudapest.hu)

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON