Vasas: "Fiatal magyarokra építve szeretnénk sikeresek lenni"

Feltöltve: 2015, július 21 - 16:40 Frissítve: 2015, július 21 - 16:41

Ma egy újabb tehetség írt alá új szerződést a Vasassal: Vida Máté két évvel meghosszabbította érvényben lévő, 2016 nyaráig szóló szerződését az angyalföldi klubnál. Vancsa Miklós ügyvezető elmondása szerint a klub ezzel ismét jelét adta annak, hogy elkötelezett abban a tekintetben, hogy fiatal magyar tehetségeknek adjon lehetőséget, és rájuk építve legyen sikeres a jövőben.

Vancsa Miklós, a Vasas FC ügyvezető igazgatója így nyilatkozott azt követően, hogy Vida Mátéval szerződést hosszabbított az angyalföldi klub.

- Ahogy azt már többször jeleztük korábban is, a Vasas FC elkötelezett abban a tekintetben, hogy fiatal magyar tehetségeknek adjon lehetőséget, és rájuk építve legyünk sikeresek. Az NB II-ből történő feljutásunk során is tetten érhető volt, hogy részünkről mindez nem puszta frázis, hiszen a szavakat tettek követik hétről hétre. Így volt ez az első fordulóban is, ahol a Vasas a legtöbb fiatalt küldte pályára, köztük legfiatalabbként az 1996-os születésű Vida Mátét. Máté a nyári U20-as világbajnokságon is megmutatta tehetségét, hiszen alapembere volt a válogatottnak is, egy kivételével valamennyi mérkőzést végigjátszotta, méghozzá remekül. Ezt követően a hétvégén bemutatkozott az NB I-ben is, és megmutatta, hogy a legfelsőbb osztályban is megállja a helyét. Természetesen klubunknak fontos, hogy hosszabb távon is számíthassunk azokra a fiatalokra, akiket hétről hétre építgetünk, így egyértelmű volt, hogy szerződés-hosszabbítást ajánlottunk Máté számára már most, annak ellenére, hogy a jelenleg érvényes kontraktusa csak jövő nyáron járt volna le. (...) Célunk egyértelműen az, hogy tovább folytatjuk a jövő Vasasának építését azzal, hogy tehetségeinkkel rendre hosszú távú szerződéséket kötünk. Ezt tettük a közelmúltban Nagy Gergellyel, Hangya Szilveszterrel, Osváth Attilával, Novák Csanáddal, Szivacski Donáttal, vagy éppen Czingráber Mátéval akik valamennyien 2018 nyaráig kötelezték el magukat a Vasashoz - idézi a vasasfc.hu a klubvezetőt. (Fotó: vasassc.hu)

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON