Kemenes nevében kért bocsánatot a Honvéd az MLSZ-től

Feltöltve: 2015, július 23 - 15:46 Frissítve: 2015, július 23 - 15:57

Mint ismeretes, kemény hangvételű Facebook-bejegyzést tett közzé Kemenes Szabolcs, a Budapest Honvéd csapatkapitánya, aki a szombat délutáni, MTK elleni mérkőzés időpontja miatt akadt ki. Klubja csütörtökön, közlemény formájában reagált a történtekre, és kapusa nevében elnézést kért az MLSZ-től, amely a klub szerint nem is tehet az időpontváltozásról.

Íme, a Budapest Honvéd közleménye:

"Egy olyan élklubnak, mint a Budapest Honvéd vagy az MTK, egyik legfontosabb feladata, hogy játékosaival úgy érjen el teljesítményt, hogy közben azok egészsége, jóléte, morálja a lehető legmegfelelőbb legyen. A labdarúgó társadalomban senki, sem a klubvezetés, sem a játékosok, és szerintem az MLSZ funkcionáriusai sem gondolják, hogy elfogadható 38 °C-os kánikulában délután fél négykor mérkőzést játszani a Bozsik Stadionban. Ezért tartották meghökkentőnek a klubok játékosai, szurkolói, hogy az MLSZ Versenybizottsága szombaton, 2015. július 25-én 15:30-ra időzítette a Budapest Honvéd – MTK labdarúgó mérkőzést.

Amivel sem játékosaink, sem szurkolóink nem voltak tisztában, az az, hogy a televízió által közvetítendő mérkőzések kezdési időpontját nem a szövetség, hanem az MTVA határozza meg. A magyar labdarúgásban megszokott dolog, hogy mindenért, a silány gabonaterméstől az időjárásig a Magyar Labdarúgó Szövetséget okolják. Ebbe a sajnálatos hibába esett játékosunk, Kemenes Szabolcs, aki Facebook-bejegyzésével, és mások, akik más médián keresztül kritikával illették az MLSZ-t a szombati mérkőzés időpontja miatt. Ugyan mindannyian rendkívül rossznak tartjuk a szombati időpontot, a döntésért helytelen és igazságtalan az MLSZ döntéshozóit okolni, mert nekik ebben nem volt választásuk.

Ezért fenntartván mindannyiunk véleményét a mérkőzés időpontjának helytelenségével kapcsolatban, elnézést kérünk játékosunk, Kemenes Szabolcs, és mindenki más nevében, akik rossz helyre irányították a bírálatot. Egyben kérjük a Magyar Labdarúgó Szövetséget, hogy nyisson egy párbeszédet az MTVA illetékeseivel, hogy a jövőben elkerülhessük az ilyen döntéseket, amelyek nyilvánvalóan nem szolgálják a magyar labdarúgás érdekét.

Budapest Honvéd FC".

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON