Afrikai középpályással erősített az Újpest

Feltöltve: 2015, július 25 - 10:15 Frissítve: 2015, július 25 - 20:39

Egy mali újság információi szerint Falaye Sacko személyében egy fiatal védekező középpályással erősített az Újpest. A lap egy fotóval bizonyítja a transzfer létrejöttét, amelyet a lilák egyelőre hivatalosan nem erősítettek meg, a kép tanulsága alapján azonban erre minden bizonnyal hamarosan sor kerül.

A L’Essor c. lap hozta nyilvánosságra az alábbi fotót, amelyen a 20 éves védekező középpályás, Falaye Sacko látható a nemrégiben kinevezett technikai igazgató, Böőr Zoltán, illetve egy ismeretlen hölgy társaságában.

A mali újság tényként közli a transzfer létrejöttét, amelyet a kép tanulsága alapján valószínűleg hamarosan az Újpest részéről is be fognak jelenteni, a felek ugyanis már egymás kezébe is csaptak a jelek szerint.

Sacko legutóbb a hazája bajnokságában szereplő Djoliba AC Bamako együttesében szerepelt, és Mali U20-as válogatottjával az új-zélandi világbajnokságon is részt vett.

FRISS: Nebojsa Vignjevic az M4-nek elmondta, hogy Falaye Sacko szerződtetése valóban felmerült, de végül nem igazolták le a fiatal mali játékost.

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON