Rossi nem száll el, Kondás előre magyarázkodik - ezt várják az edzők

Feltöltve: 2015, augusztus 2 - 13:16 Frissítve: 2015, augusztus 2 - 17:27

A Honvéd-Debrecen mérkőzéssel zárul az OTP Bank Liga 3. fordulója. Marco Rossi nem szállt el a Honvéd jó bajnoki rajtjáról, az olasz mester szerint két lábon kell járniuk, csak így lehet esélyük a DVSC ellen is. Kondás Elemér szerint a Rosenborg elleni EL-meccset kiemelten kezelték, ezért kevés idejük maradt felkészülni a kispesti találkozóra.


HONVÉD - DEBRECEN, 18.00

Marco Rossi (Honvéd): - Szerencsére jól kezdtük a bajnokságot, hiszen két olyan együttest sikerült legyőznünk, akik tavaly nagyon erősek voltak és a lehetőségeikben most is előttünk vannak. Természetesen ennek örülni kell, és ezekből a győzelmekből meríteni a lelkesedést, hiszen a játékosok látják, hogy ha keményen dolgoznak, annak eredménye van. Azonban fontos, hogy két lábbal a földön járjunk, hiszen nem történt más, minthogy megnyertünk két mérkőzést. A Debrecennel kapcsolatban elmondható, hogy szintén egy erős csapat, ráadásul ezt tudását sikerült is megtartania erre az évre is. Igaz, hogy éppen két nemzetközi mérkőzés között látogatnak el hozzánk, valószínűleg jobbára azokra koncentrálnak majd, de van olyan erős és összetett a játékosállományuk, hogy velünk is egy friss és kemény harcot tudjanak vívni. Ismerjük az erősségeiket, de a gyenge pontjaikat is, azokat próbáljuk majd kihasználni és mindent megteszünk a sikerért. De ismétlem, fontos, hogy mindannyian két lábbal a földön járjunk. (honvedfc.hu)

Kondás Elemér (Debrecen): - A héten volt egy nemzetközi mérkőzésünk, amit kiemelten kezeltünk, de volt pár napunk felkészülni a Honvéd elleni találkozóra. A kispestiek meglepően jól kezdték a szezont, a két megszerzett győzelmük önmagáért beszél. Nagyon nehéz mérkőzésre számítok, hiszen ahogy látom a Honvédnak sikerült megerősödnie. Sok időnk nem volt a felkészülésre, de természetesen mindent megteszünk a győzelemért. (honvedfc.hu) (Fotó: dvsc.hu)

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON