Újpest: Javult a kórházba került legenda állapota

Feltöltve: 2015, augusztus 11 - 20:43 Frissítve: 2015, augusztus 11 - 20:43

Az Újpest legendája, Várhidi Pál időskori megbetegedés miatt a múlt héten kórházba került, a klub tájékoztatása szerint azonban jó ütemben gyógyul és bizakodásra ad okot a korábbi klasszis labdarúgó állapota.

Az Újpest egy rövid közleményt adott ki a klub kórházba került korábbi legendás labdarúgójának, Várhidi Pálnak állapotáról.

"Ha nem is megnyugtató, de bizakodásra okot adó hírek érkeztek Várhidi Pálról. Klubunk legendás játékosát, aki novemberben lesz 84 éves, a közelmúltban kórházba szállították, mégpedig időskori megbetegedés és a nagy hőség miatti rosszullétek következtében, és most arra van szüksége hogy megerősödjön - kaptuk a tájékoztatást a fiától, Várhidi Pétertől. Egyesületünk és az egész újpesti család is szeretettel és aggódva várja a fejleményeket, és amint Pali bácsi állapota lehetővé teszi, a csapat néhány játékosa meglátogatja őt a kórházban. Addig is, gyógyulást kívánunk" - olvasható a lilák Facebook-oldalán.

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON