Kovács lelkesítő beszéde: "Még mindig a Vidié a legjobb keret"

Feltöltve: 2015, augusztus 19 - 20:17 Frissítve: 2015, augusztus 19 - 20:17

A napokban a Videoton újdonsült sportigazgatójának kinevezett Kovács Zoltán rövid beszédet tartott a játékosoknak, amely során elmondta, véleménye szerint még mindig a fehérváriaké a legjobb keret idehaza, valamint hozzátette, a munkában és a fegyelemben hisz, a nyomást pedig mindenkinek el kell viselnie.

Kovács Zoltán sportigazgató egy rövid eligazítást tartott a játékosoknak, amelyről a vidi.hu számolt be.

- Annyit a csapatról, hogy ha hirtelen egy kicsit szakmáznánk, hogy ez a csapat sokkal jobb, mint ahogy most kinéz, meg ahol tart. Ahogy itt körbe nézek, itt rengeteg jó játékos van, még mindig azt mondom, hogy a Videotoné a legjobb keret. Ebben most már hinnem is kell, de egyébként ezt őszintén mondom. A múlttal nem szoktam foglalkozni, úgy gondolom, hogy abból nem lehet megélni senkinek, nekem sem. A munkában hiszek és az egyenességben, de mivel ez egy profi csapat, így csak az számít, hogy eredmény, munka és fegyelem legyen. Nem egy utánpótláscsapatról beszélünk, sajnos vagy nem sajnos, el kell viselni a terhet. Minden meccsen eredmény kell, ráadásul Magyarország topcsapatáról beszélünk, ezt mindenki tudja pontosan - fogalmazott a sportigazgató.

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON