Mészöly: "Bíztam a csapatomban, de ez teljesen felülmúlt mindent"

Feltöltve: 2015, augusztus 25 - 20:03 Frissítve: 2015, augusztus 25 - 20:03

A Haladás vezetőedzője, Mészöly Géza szerint csapata teljes mértékben felülmúlta a várakozásait az eddig eltelt mérkőzések során, de mivel nagyon szoros a bajnokság, továbbra is tenniük kell a dolgokat és csak a következő mérkőzésre szabad koncentrálniuk.

A Haladás vezetőedzője, Mészöly Géza volt a Digi Sport Reggeli Start c. műsorának vendége, amelyben csapata eddigi teljesítményéről is beszélt.

Bíztam a csapatomban, de ez teljesen felülmúlt mindent. Nagyon bíztunk abban, hogy a nyáron érkező játékosok segítségére lesznek a csapatnak, de nem mertünk ilyenekről álmodni. Most sem tervezünk tovább, mindig a következő a mérkőzésre figyelünk, és ott próbálunk minél eredményesebben játszani – mondta el a Haladás trénere, majd arról is szót ejtett, mire lehet képes a szombathelyi együttes a szezonban.

Amikor elkezd egy csapat egy munkát, amiben vannak nehézségek, és aztán jönnek az eredmények, akkor a játékosok sokkal jobban hisznek benne. Sok apró pici dolgot teszünk azért, hogy a mérkőzéseken sikeres legyen a csapat. Roppantul fontos, hogy ez eredménnyel is párosuljon. Nagyon nehéz megítélni, hogy a végén ez mire lesz elég, hiszen a hárompontos rendszerben aki egy picit bealszik, az nagyon le tud lemaradni. A Videoton ellenünk például nagyon jól futballozott, de sikerült nyernünk, ám lehetett volna fordítva is. Nüánszokon múlik egy-egy mérkőzés, úgyhogy tovább kell tennünk a dolgunkat, és akkor hiszem azt, hogy egy szép idényt zárhatunk majd – fogalmazott.

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON