Ilyen edzőt akar a Vidi - közel voltak egy Premier League-s csatárhoz

Feltöltve: 2015, szeptember 1 - 16:47 Frissítve: 2015, szeptember 1 - 17:48

Kovács Zoltán, a Videoton nemrégiben kinevezett sportigazgatója elárulta, nagyon közel jártak ahhoz, hogy a Vidibe csábítsanak egy csatárt a Premier League-ből. Ez végül nem sikerült, de még van esély arra, hogy új támadó csatlakozzon a kerethez. Az igazgató beszélt az új edző személyéről is.

Kovács Zoltán, a Videoton sportigazgatója a vidi.hu-nak elmondta, hogy egy támadót még szeretnének igazolni.

- A Premier League-ből hoztunk volna egy csatárt, és már a repülőjegye is le volt foglalva, végül vasárnap este kapott Franciaországból egy ajánlatot, azzal pedig nem tudtunk versenyezni. Őt ugyan elvesztettük, de az élet nem áll meg, keményen dolgozunk tovább, hogy még erősebb legyen a Vidi. Most a szabadon igazolható labdarúgók közül tudunk szemezgetni, de csak akkor fogunk igazolni, ha valóban erősítést jelentő játékossal tudunk megállapodni. Csak azért nem fogunk ide játékost hozni, hogy eggyel több csatár legyen a keretben.

A sportigazgató beszélt arról is, milyen edzőt képzel el a Videoton kispadjára.

- Miközben az új játékosok megszerzésén dolgoztam, folyamatosan kerestem azt az edzőt is, aki minden szempontból megfelel azoknak a kritériumoknak, amelyek elengedhetetlenek ahhoz, hogy a csapat teljesíteni tudja a kitűzött célokat. Ma már ott tartunk, hogy kialakult egy jól látható kör, melyben a szóba jöhető edzők szerepelnek. Most mélységeiben kell megvizsgálnunk a jelölteket. A Vidinek adott a jól felépített belső rendszer, kialakult a játékoskeret, és megvannak a célok. Az én értékrendemben a modern és jó edző egyben jó pedagógus, jó pszichológus is, színvonalas edzéseket tart, megtalálja a közös hangot a játékosokkal, emellett sikerül elérnie, hogy magas szintű legyen a csapat munkamorálja és a fegyelem is. Egy mai, modern edzőnek ezt mind tudnia kell. Én pedig ilyen edzőt keresek. (Fotó: vidi.hu)

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON