MLSZ: Bognár lehívta a Csákvárt a pályáról, 3 hónapra eltiltották

Feltöltve: 2015, szeptember 8 - 17:22 Frissítve: 2015, szeptember 8 - 18:42

Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága a Csákvár szakmai igazgatóját, Bognár Györgyöt minden labdarúgással kapcsolatos sportszakemberi tevékenységtől 3 hónapra eltiltotta, miután egy barátságos mérkőzésen lehívta csapatát a pályáról. A Nyíregyházát pirotechnikai eszközök használatáért büntették.

NB I

A FEB tárgyalás megtartása után a Honvéd – Paks mérkőzéssel kapcsolatban a Honvédra, szurkolóinak másokat megbotránkoztató és becsmérlő, hátrányosan megkülönböztető magatartása miatt kiszabott 350.000 Ft pénzbüntetést 300.000 Ft-ra mérsékelte.

NB II

Bognár György szakmai igazgató (Csákvár), mert egy hivatalos barátságos, felkészülési mérkőzés 87. percében elrendelte csapata játéktérről való le-, majd öltözőbe vonulását, ezért a játékvezető a mérkőzést beszüntette, 2015. szeptember 8. napjától kezdődően minden labdarúgással kapcsolatos sportszakemberi tevékenységtől 3 hónapra szóló eltiltást kapott.

NB III

Lipcsei Márk (Nyírbátor) 1, Szabó Richárd (RKSK) 1, Perovic Mihailo (Újpest) 1, Laták Bertold (Bölcske) 1, Rubus Tamás (Nyíregyháza) 1, Peres Csaba (Cevasport), mert amikor a labda számára nem volt megjátszható közeségben megrúgta ellenfelét 2, Scheilinger György (Dabas) 1 soron következő felnőtt bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

A FEB a Balatonfüred - Videoton FC mérkőzéssel kapcsolatban a Balatonfüredet, a nézők tájékoztatásával kapcsolatos szabályzati előírások megsértéséért írásbeli figyelmeztetésben részesíti.

A FEB a Nyíregyháza – Cegléd mérkőzéssel kapcsolatban a Nyíregyházát, mint visszaesőt, szurkolóinak pirotechnikai eszköz beviteléért és használatáért 50.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

Színes lapok miatt kiszabott pénzbüntetés

Hódmezővásárhely 12, Szentlőrinc 10 ezer Ft.

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON