Mínusz 130 fokban Mészöly és a Haladás játékosai - a nap fotói

Feltöltve: 2015, szeptember 25 - 09:13 Frissítve: 2015, szeptember 25 - 09:15

Rehabilitációs napot tartottak a Haladásnál, a szombathelyiek Sárváron hidegterápián is részt vettek csütörtökön. Egy kétkamrás helyiségben először fél percen keresztül mínusz 50 fokon akklimatizálódtak, majd két és fél percre a mínusz 130 fokra kerültek. Az úgynevezett krioterápia a sérülések, műtétek után a gyógyulási időt nagymértékben csökkenti, hiszen elindítja, "felturbózza" a test öngyógyító folyamatait, fokozza a teljesítményt, megújítja a bőrt és javítja a közérzetet – írja a fotókat is közzétevő haladasfc.hu.

(Fotók: haladasfc.hu)

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON