Doll az egy pontnak is örült; Vidi: "Üres fecsegésnek tűnhet" - így látták az edzők

Feltöltve: 2015, szeptember 26 - 23:33 Frissítve: 2015, szeptember 27 - 09:56

Thomas Doll nem volt elégedett a Pancho Arénában látottakkal, a Fradi vezetőedzője kielemezte, mit nem tetszett együttese játékában, ugyanakkor örült az egy pontnak is. Robert Jarni arról beszélt, hogy büszkék lehetnek arra, hogy ők állították meg a Fradi menetelését. László Csaba a páratlan izgalmakat hozó Újpest-MTK után úgy vélte, simán kellett volna nyerniük a találkozót.

TABELLA: Az NB I állása itt!


PUSKÁS AKADÉMIA – FERENCVÁROS 0-0

Beszámoló itt! I Minden fontos mozzanat itt!

Thomas Doll (Ferencváros): - Ma nem játszottunk valami jó meccset. Egyáltalán nem tetszett, hogy a támadásaink során túl sok labdát veszítettünk. A helyezkedéseink ugyanakkor jók voltak, kevés lehetőséget hagytunk az ellenfélnek kapuralövésre. Hiányoltam a tizenhatos vonalánál az erőt, a passzokat, elmaradtak a kiharcolt szabadrúgások… Az nem elég, ha jó a labdabirtoklási arányunk, de nincs bennünk elég erő, és még a labdát sem tudjuk eljuttatni a kapu elé, mert az első védő tisztázni tud a beíveléseinknél. A jövőben többet kell befektetnünk a saját játékunkba, de örülünk az egy pontnak. (fradi.hu)

Robert Jarni (Puskás Akadémia): - Nagyon érdekes volt a mérkőzés, a Fradinak a végén mutatott nagy nyomása előtt nekünk voltak lehetőségeink, amit lehetett volna értékesíteni. Összességében elégedettek vagyunk, és büszkék lehetünk magunkra, hogy mi tudtuk megállítani i a Ferencváros menetelését. (puskasakademia.hu)


BUDAPEST HONVÉD – DVTK 2-1 (Vernes 46., Kamber 92., ill. Barczi 50.)

Beszámoló itt! I Minden fontos mozzanat itt!

Marco Rossi (Budapest Honvéd): - Egy küzdelmes meccset játszottunk, örülünk, hogy győztesen jöttünk le a pályáról. Nehéz meccsre számítottunk, mert az ellenfél jó játékosokból áll, még ha ma hiányoztak is néhányan. Összességében megérdemelten nyertünk, szerencséről csak abban az összefüggésben beszélhetünk, hogy szerencsés időpontban lőttük a gólokat, az ellenfélnek nem maradt lehetősége a válaszra. (dvtk.eu)

Bekő Balázs (DVTK): - Ha egészében nézzük a mérkőzést, négy szabályos gól született, mégis kikaptunk 2-1-re. Teljesen másként alakult volna a mérkőzés, ha megadják Novothny Soma gólját. Semmi nem indokolta az első félidő végén, hogy hátrányba kerüljünk, sőt nekünk kellett volna előnnyel fordulnunk, azonban felálltunk belőle. Azt gondolom, hogy jól is játszottunk, nem tudom bántani a csapatot a vereségért. Kemény csata, nagy fizikai harc volt, amibe jól beleálltunk. Sajnálom, hogy a végén kihagyott a koncentráció, és elveszítettük a mérkőzést. (dvtk.eu)


PAKS – DVSC 1-1 (Bartha 8., ill. Tisza 63.)

Beszámoló itt! I Minden fontos mozzanat itt!

Csertői Aurél (Paks): - Jól játszottunk az első félidőben, majd kijöttünk a másodikra, és most itt a sajtótájékoztatón azt tudom mondani, hogy úgy érzem egy szabályos gólunkat nem adták meg. Ez egy kicsit megfogott bennünket, pedig kettő-nullánál nyilván más lett volna a játék. Ekkor ránk jött a Debrecen, aminek meg is lett az eredménye. Harcos mérkőzés volt, egy mély talajú pályán, amin sajnos nem sikerült győznünk, de mindkét csapat odatette magát. A játékunk jobb volt, mind az MTK ellen, és örvendetes, hogy a meccs nagy részében mi uraltuk a játékot, de az eredmény a legfontosabb. Jó lett volna nyerni! (paksifc.hu)


HALADÁS – VASAS 1-1 (Gaál 52., ill. Kenesei 87., 11-esből)

Beszámoló itt! I Minden fontos mozzanat itt!

Mészöly Géza (Haladás): - Nagyon jó mérkőzést játszottunk, nagy taktikai csatával. Az eredmény ismeretében bármennyire is furcsa, büszke vagyok játékosaimra, sajnos a végén kicsúszott a kezünkből két pont. Az történt a pályán, amit elterveztünk, sok jó egyéni teljesítmény volt és a beszállók is hozzátettek a játékhoz. Rendben, nem volt csilivili, látványos a játékunk, de jelenlegi helyzetünkben ez nem is lehetett reális elvárás. Kontrolláltuk a védekezést, támadásainkban is volt erő, akadtak lövéseink, nagyon sajnáljuk, hogy egy pici hibát elkövettünk a végén, amivel rögtön élt a Vasas. Már a második hazai meccsünk volt, amelyiken a végén két pontot veszítünk, aki azt gondolta, vagy nyilatkozta, hogy szerencsés csapat a Haladás az most is láthatta, ez nem így van. Sokat tettünk a győzelemért, az történt a pályán, amit mi akartunk. haladas.hu)

Simon Antal (Vasas): - Ez egy olyan mérkőzés volt, amelyen a Szombathely igazolta a tabellán elfoglalt második helyét. Az első félidőben egyik kapu előtt sem adódtak nagy helyzetek, egyik portásnak sem kellett védenie. Mindkét csapat kereste a fogást a másikon, a labdabirtoklás nagyjából 50-50 százalék körül lehetett. A hazaiak nagyon veszélyesen kontráztak, a bal oldalon Bosnjak és Halmosi jól indultak mélységből. Figyelnünk kellett, hogy hátul ne lazuljunk fel. A második félidőre valamivel jobban jött ki a Haladás, nagyon rákapcsolt, egy szép bal oldali támadásuknál rosszul helyezkedtünk ez pedig megbosszulta magát, gólt kaptunk. A cserékkel sikerült felráznunk a csapatot, voltak lehetőségeink, míg korábban több hasonló meccset elveszítettünk, ezúttal sikerült döntetlenre hoznunk. Értékes pontot szereztünk egy olyan csapat otthonában, ahonnan nehéz pontokat elvinni. Gratulálok csapatomnak. Németh Máriót a jobb oldalra vezényelte Mészöly Géza, ez az elején megzavart bennünk, de aztán a csapat hamar lereagálta, később nem volt ebből gond. haladas.hu)


BÉKÉSCSABA – VIDEOTON 2-0 (Viczián 23., Calvente 46.)

Beszámoló itt! I Minden fontos mozzanat itt!

Zoran Szpisljak (Békéscsaba): - Rengeteget dolgozott ma a csapat, minden egyes játékos maximálisan betartotta, amit kértünk tőle. Meg tudtuk fogni a Videoton három gyors támadóját, nem hagytunk nekik területet, két szép kontrával pedig meg tudtuk nyerni a meccset. Úgy érzem, kezd beérni a munkánk és lassan összeáll a csapat, gratulálok mindenkinek, megérdemeltük a három pontot. (vidi.hu)

Pető Tamás (Videoton): - Bármit is mondanék, üres fecsegésnek tűnhet egy ilyen meccs után, értetlenül állok az eredmény előtt. Úgy gondolom, hogy mi próbáltuk játszani a focit, járattuk a labdát, de gólt nem szereztünk, az ellenfél pedig háromszor jutott el a kapunkig és kétszer is betalált. Kialakítottuk a helyzeteket, végigvittük a támadásokat, de a befejezéseknél rendre rosszul döntöttünk. A múlt héten remekül működött minden, ma viszont nem sikerült átlépnünk a saját árnyékunkat. (vidi.hu)


ÚJPEST – MTK 2-2 (Diagne 14., Bardhi 48., ill. Torghelle 63., Kanta 88. - 11-esből)

Beszámoló itt! I Minden fontos mozzanat itt!

Nebojsa Vignjevic (Újpest ): - Az első félidőben korán megszereztük a vezető gólt, majd egy kis nyomás helyeződött a védelmünkre. A második játékrészt is góllal kezdtük, mégis úgy éreztem, hogy nem mentünk eléggé előre, nem passzoltunk annyit, mint kellett volna. Cserélnünk is kellett Kálnoki Kis kiválásával alapembert veszítettünk. Nem volt meg az az agresszivitás, amit vártam, a második félidőben az MTK jobban játszott, és ki is egyenlített. A győzelmi nyomás rajtunk van régóta, abban bíztam, hogy ez jó hatással lesz a játékosokra, azonban a mai napon úgy látszik, hogy ez a visszájára fordult. (M4 Sport)

László Csaba (MTK): - Simán kellett volna nyernünk. Nem tudom, hogy az Újpest mestere hány helyzetet látott, én a csapatomtól legalább nyolcat láttam. A lényeg az, hogy megvan a csapategység, és visszahoztuk döntetlenre az eredményt. Sajnos a 11-esek kimaradtak, egyébként jogosak voltak. Gratulálok a csapatnak, mert talpra álltunk. Mit érezhet egy edző, amikor kimarad a tizenegyes…? Egy ürességet, mert tehetetlen. De én bíztam a csapatban, az egész második félidőben domináltunk. Az Újpest két hatalmas hibánkból szerzett gólt, Bese és Gera is elnézte a labdát. Az első félidőben volt Bouardnak is két olyan helyzete, amit be kell lőni, és volt a tizenegyes is, majd jött a hidegzuhany, a 2-0. De ha hiszel a csapatodban, a munkában, akkor a kispadon sem adod fel soha, próbáltam kívülről segíteni. A szerencse sem állt mellénk, Besének volt kapufája, Vadnainak a nagy helyzete, én úgy érzem, hogy megérdemeltük volna a három pontot, de sajnos nem sikerült. Lehet azért örülni ennek a döntetlennek, hiszen visszajöttünk, és nem kaptunk ki. (M4 Sport) (Fotó: fradi.hu)

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON