Vidi: Egervári volt segítője fontos pozíciót kapott

Feltöltve: 2015, október 1 - 11:04 Frissítve: 2015, október 1 - 11:04

Az a Kenyeres Imre lett a Videoton utánpótlás-sportigazgatója, aki 2010 és 2013 között Egervári Sándor szövetségi kapitány segítőjeként a magyar válogatott másodedzője volt, legutóbb pedig a Puskás Akadémia utánpótlás-csapatait felügyelte szekcióvezetőként.

2015. október 1-jétől Kenyeres Imre látja el a Videoton FC utánpótlásának sportigazgatói feladatait. Kenyeres Imrét szerdán délután mutatta be Kovács Zoltán sportigazgató a Videoton FC utánpótlás-edzőinek, a munkát pedig a mai napon már el is kezdte a legutóbb a Puskás Akadémiánál dolgozó szakember - számolt be a vidi.hu.

- Néhány héttel ezelőtt kaptam a felkérést a Viditől, mely óriási megtiszteltetés számomra, ugyanakkor hatalmas felelősség is, hiszen egy ilyen nagy múltú klubnak az utánpótlását vezetni mindenképpen egy nehéz feladat, de tele vagyok energiával, és tudom, hogy azokat a tapasztalatokat, amelyeket az elmúlt évtizedekben szereztem, képes leszek átadni. Tisztában vagyok azzal, hogy egy jól működő rendszerbe lépek be, de ebben a jól működő rendszerben is képes leszek megtalálni azokat a pontokat, ahol javítani, finomítani lehet, illetve el tudjuk érni azt a célt, hogy a Vidi utánpótlása ismét a régi, dicsőséges fényében tündököljön - nyilatkozta a klubhonlapnak Kenyeres.

- Kenyeres Imre legfontosabb feladata az lesz, hogy ismét felvirágoztassa Székesfehérvár labdarúgó utánpótlását. Akár azokra az évekre gondolok vissza, amikor még én is serdülő- vagy éppen ifjúsági játékos voltam, akár a profi karrierem időszakára tekintek vissza, azt bátran kijelenthetem, hogy a Vidinek mindig meghatározó volt az utánpótlás nevelése. Nagyon jó játékosokat nevelt ki a Videoton FC utánpótlása. Idén nyártól ismét önálló utánpótlással rendelkezik klubunk, mi pedig szeretnénk olyan utánpótlás-nevelő munkát folytatni, amire joggal lehet ismét büszke Székesfehérvár. Fontos célként kell meghatározni, hogy olyan játékosokat neveljen ki a Vidi utánpótlása, akikre a későbbiekben akár az első csapat is számíthat. Egy ilyen méretű városban, és egy ilyen komoly hagyományokkal rendelkező klubnál igenis elvárható kell, hogy legyen, hogy évről évre egy-egy játékos bekopogtasson a felnőtt csapat ajtaján, illetve ott meg is állja a helyét meghatározó labdarúgóként. Ezt mindenképp célként kell magunk elé kitűznünk. Az is nagyon fontos, hogy olyan edzők foglalkozzanak a gyerekekkel, akikre felnézhetnek, akár pótszülőként is, hiszen egy edző a mai felgyorsult világban többet van a rábízott labdarúgó palántákkal, mint a gyerekek a saját szüleikkel, éppen ezért nagyon fontos, hogy milyen emberek, milyen edzők foglalkoznak a gyerekekkel naponta több órát - mondta a kinevezés kapcsán Kovács Zoltán. (Fotó: vidi.hu)

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON