A Loki felépült támadója bízik az Újpest rossz formájában

Feltöltve: 2015, október 1 - 14:55 Frissítve: 2015, október 1 - 14:56

A teljesen felépült debreceni támadó, Kulcsár Tamás szerint csalóka az Újpest eddigi teljesítménye.

Kulcsár Tamás egy ideig sérüléssel bajlódott, azonban az elmúlt két bajnoki mérkőzésen csereként pályára tudott lépni.

- Most már azt mondhatom, véget ért a hátsérülés, játékra alkalmasnak érzem magam, hiszen azért elég sok idő eltelt azóta, hogy elkezdtem a csapattal edzeni - fogalmazott Kulcsár Tamás a dvsc.hu-nak, majd a csapat utóbbi időben nyújtott teljesítményéről is beszélt. - Jó szériában vagyunk, hiszen az elmúlt három mérkőzésen hét pontot szereztünk. Tény, nem úgy indult a szezon, ahogy szerettük volna, de folyamatosan igyekszünk javítani, és az a cél, hogy ezt a sorozatot továbbvigyük.

Kulcsár szerint az Újpest jól felkészült csapat, még ha az eredményei nem is ezt mutatják.

- Többször hangsúlyoztam, hogy a 12 csapatos bajnokság sokkal kiélezettebb, mint a korábbiak. Később derül ki, jó döntés volt-e vagy nem. Emellett vannak szabályok (külföldiekre és fiatalokra vonatkozó), amelyeket az egyik klub betart, a másik nem. Az Újpest azok közé tartozik, amelyik nem tartja be. Ott arra törekednek, hogy a legjobb csapatukkal álljanak fel, és nyerjenek. Mi megpróbálunk belőlük a lehető legjobban felkészülni, és hazai pályán legyőzni őket. Csalóka a teljesítményük, az elmúlt időszakban nem azt az arcukat mutatták, amit előtte láttam tőlük. Úgy gondolom, jól felkészült csapat, remek játékosállománnyal. Most nem a legjobb periódusban vannak, és remélem, ez így marad ellenünk is. (Fotó: dvsc.hu)

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON