Rossi nem várta, hogy nekik fúj a bíró a Fradi-pályán; Doll: "Csak magunkra figyelünk" - így látták az edzők

Feltöltve: 2015, október 3 - 23:01 Frissítve: 2015, október 4 - 09:55

Thomas Doll a Fradi háromvédős új játékrendszerét értékelte a Honvéd elleni győzelmet követően, a szakember szerint helyenként nem működött jól a szisztéma. A német szakember elmondta, csak magukra figyelnek 13 pontos előnyük birtokában, Marco Rossi ugyanakkor a védelmi hibák után kesergett, valamint egy gyanús szituációra is felhívta a figyelmet. Pető Tamás abban bízik, a Puskás Akadémia elleni győzelemmel visszaszerezték a közönség hitét a csapatban. Edzői értékelések.

TABELLA: Az NB I állása itt!


DVTK – HALADÁS 1-1 (Novothny 16., ill. Németh Márió 26.)

Beszámoló itt! I Minden fontos mozzanat itt!

Bekő Balázs (DVTK): - Tudtuk a mérkőzés előtt is, hogy nagy valószínűséggel nem lesz gólzáporos találkozó, hiszen a Haladás stabil védekezésből játszik. Az első félidőben jól kezdtük a mérkőzést, jól játszottunk, megvoltak a lehetőségeink, gólt is szereztünk. Azt gondoltam előzetesen, hogy körülbelül egygólos mérkőzés lesz, és ez igaz is lett, de sajnos sikerült gyorsan „kiegyenlítettnünk” az ellenféllel. Megint olyan hibát követtünk el egy beadásnál, amit nem lehet. Onnantól kezdve nagy küzdelem folyt a pályán, de helyzetek nem alakultak ki. Mindenki odatette magát, becsülettel harcolt, azonban nálunk a kreativitás hiányzott, hiszen egyetlen olyan játékos volt a pályán Barczi Dávid személyében, aki kreativitást tudott vinni a játékba. Tőle azonban nem várható el, hogy minden támadásban részt vegyen, minden támadásban olyan momentuma legyen, amitől több helyzetünk lesz. Becsülettel tettük a dolgunkat, dolgoztunk rengeteget, fegyelmezettek voltunk. Sajnáljuk a kihagyást, mert ahogy mondtam, ez egy egygólos találkozó volt, amit megnyerhettünk volna. (dvtk.eu)

Mészöly Géza (Haladás): - Az első félidei gólváltás után kiegyenlített játékrészt láthattunk. A második 45 percben jobban mezőnyfölényben, játszottunk, megvoltak a lehetőségeink, játékban egészen szép dolgokat csináltunk. Sajnos a végjátékban az utolsó passzok nagyon hiányoztak ahhoz, hogy gólt szerezzünk. Összességében, értékes pontot szereztünk, egy pici hiányérzet azért van bennünk, mert a második félidei játék alapján volt lehetőség egy újabb bravúrra. Ez nem sikerült. Az első kör végén egy vereséggel a 2. helyen állunk. stabil csapat vagyunk, az egyenlítés után lábra kaptunk. (dvtk.eu)


DEBRECEN – ÚJPEST 1-1 (Tisza 28., ill. Diagne 32.)

Beszámoló itt! I Minden fontos mozzanat itt!

Kondás Elemér (Debrecen): - Ez megint egy izgalmas meccs volt, amin nem is annyira a játék, hanem a küzdelem dominált. Egy szöglet után Tisza góljával vezetést szereztünk, majd gyorsan kaptunk egy gólt, mert nem támadtuk meg időben az ellenfelet. A folytatásban sokszor pontatlanok voltunk, sokszor a levegőben volt a labda, ahelyett, hogy a földön tartottuk volna. Nem tudtunk annyi támadást vezetni, amennyit szerettünk volna. Utána próbáltunk változtatni a játékunkon, a végén szép, veszélyes akcióink akadtak, de sajnos azokat nem tudtuk gólra váltani. Jó hír, hogy a védekezésünk egyre jobban rendben van, a támadójátékunkon kell csiszolni. Két nagy ziccert hagytunk ki most is, nekünk voltak a nagyobb lehetőségeink, ezért a helyzetek alapján én úgy érzem, mi álltunk közelebb a győzelemhez.

Nebojsa Vignjevic (Újpest): - Kiváló meccset láthattunk, egy nagyon jó Debrecen ellen. Itt mindig nagyon nehéz dolgunk van, hiszen az ellenfél egy jó csapat, ahol jó egyéni teljesítmények is akadnak rendre. A DVSC egy-egy kis hibát mindig képes megbüntetni. Úgy érzem, a kezünkben volt a meccs, picit csalódott vagyok, hogy nem tudtunk 3 pontot szerezni. Voltak jó teljesítmények nálunk, a csapat együtt is jól teljesített, ezt a játékot hiányoltam az elmúlt időszakban. Magas szinten futballoztunk, szeretnék gratulálni a játékosaimnak, a Debrecennek pedig sok sikert kívánok. Egy ideje ugyan nyeretlenek vagyunk, de hosszútávon ez nem fog gondot okozni, a mostani teljesítményünk is megmutatta, van mire alapozni. Egyre jobban teljesítenek azok is, akiknek utol kellett érniük magukat. Kabátot ezúttal nem küldtem pályára, nem azért, mert nem bíznék benne, de ő egy idősebb játékos, akinél emiatt már picit lassabban megy a visszatérés egy egyéves kihagyás után.


BÉKÉSCSABA – MTK 1-1 (Punosevac 93., ill. Torghelle 64.)

Beszámoló itt! I Minden fontos mozzanat itt!

Zoran Szpisljak (Békéscsaba): - Izgalmas meccs volt. Az egész mérkőzéen jó teljesítményt nyújtottunk, sok helyzetet alakítottunk ki. Hátrányban sem adtuk fel, fegyelmezettek voltunk, még ilyen jó csapat ellen is, mint az MTK Budapest, tudtunk ilyen szinten játszani. Pszichésen bírtuk a terhelést, gratulálok a csapatomnak, megérdemeltük az egy pontot. (mtkbudapest.hu)

László Csaba (MTK): - Nehéz ebben a pillanatban szavakat találni. Az Újpest ellen hátrányból visszajöttünk, most nem tudtuk megtartani az előnyünket. Jó úton járunk, de sajnos ilyen meccset még nem tudunk lehozni. Nem vagyok mérges, de sokkal jobban kellett volna figyelni. A gólunk után két helyzetünk is volt, valamelyikből gólt kellett volna szereznünk. Sajnos a végén, az elpasszolt labda, és a szabadrúgás megpecsételte a sorsunkat, csak saját magunkat okolhatjuk az elveszett két pontért. A Békéscsaba jól játszott, és megérdemelte az egy pontot. (mtkbudapest.hu)


VASAS – PAKS 1-2 (Remili 60., ill. Koltai 24., Bartha 41.

Beszámoló itt! I Minden fontos mozzanat itt!

Simon Antal (Vasas): - Tudtuk, hogy az NB I talán legjobban védekező csapata lesz az ellenfelünk, ennek ellenére nagyon jól kezdtük a mérkőzést, több helyzetünk volt, de sajnos Nagy Gergely kényszerű cseréje megtörte a lendületünket. Ezt követően kaptunk két gólt, így onnan már nagyon nehéz dolgunk volt. A második félidőben Moha révén szépítettünk, sajnos azonban az egyenlítés nem sikerült. Sok helyzetünk volt, de ezeket rossz százalékban használtuk ki. (vasasfc.hu)

Csertői Aurél (Paks): - Nem kezdtük jól a mérkőzést, de aztán volt 20 jó percünk, ami elegendőnek bizonyult ahhoz, hogy megnyerjük a találkozót. Eddig idegenben nem nagyon ment a gólszerzés, annak ellenére, hogy voltak lehetőségeink, örülök, hogy most két gólt is szereztünk. Azt senki ne várja tőlünk, hogy lefutballozzuk az ellenfelünket idegenben, hiszen a Vasas egy jó csapat. A végén is a hazaiak játszottak fölényben, de sikerült megőriznünk az előnyünket és fontos győzelmet arattunk. (vasasfc.hu)


VIDEOTON – PUSKÁS AKADÉMIA 3-2 (Gyurcsó 33., 79., Suljic 50., ill. Lencse 6., Pekár 22.)

Beszámoló itt! I Minden fontos mozzanat itt!

Pető Tamás (Videoton): - A mai meccs kulcsa az volt, hogy a játékosok elhitték, tudnak nyerni. Jól kezdtük a meccset, de két hiba után két gólt kaptunk. Nem törtünk azonban össze és megfordítottuk a meccset. Ezzel a győzelemmel talán visszaszereztük a szurkolók megbecsülését is. Egész héten csak a feladatra koncentráltunk, aminek meg is lett az eredménye. Ezek a játékosok nem felejtettek el focizni, az ország legjobbjai vannak a Videoton FC keretében, és most már fizikálisan és mentálisan is helyrejöttek. Ma csapatként, egymásért küzdve győztünk. Sokat kell még dolgoznunk, hogy visszakerüljön a Vidi oda, ahova való, de jó úton járunk. (vidi.hu)

Robert Jarni (Puskás Akadémia): - A nézőknek biztos, hogy nagyon izgalmas, érdekes meccs volt, számomra sajnos nem. Megvolt a 2-0-s, remek eredmény már az első félidő felénél, jól játszottunk, határozottak voltunk, az első Vidi-gól viszont megfogott bennünket. Ettől függetlenül, még 2-2-nél is voltak jó kontráink, de nem sikerültek a befejezések, ma nem voltunk az igaziak. A második félidőben történtek további elemzést kívánnak, amit meg is fogunk tenni. Az elmúlt meccseken is sok helyzetünk volt, amiket nem rúgtuk be, ma sikerült kettőt is, de végül ez is kevés volt. (vidi.hu)


FERENCVÁROS – BUDAPEST HONVÉD 2-1 (Hajnal 35., Varga 39, ill. Youla 9.)

Beszámoló itt! I Minden fontos mozzanat itt!

Thomas Doll (Ferencváros): - Az elején túl sok területet hagytunk az ellenfélnek, ezért kaptuk az első gólt. Ekkor egy kicsit megnehezítettük a saját dolgunkat, mivel a háromvédős rendszerben a szélsőknek vissza kell zárniuk, segíteni az oldalakat lezárásában, és most túl sok helyet hagytunk a Honvédnak. Lamah-nak is hátul kellett kisegítenie, ezt a feladatot nagyon jól hajtotta végre. Varga pedig hosszú idő után volt eredményes, nagyon megdolgozott érte, és Stanislav Sesták is meg fogja lőni a maga góljait. Nagyon örülök annak, hogy hátrányból tudtunk fordítani, és megnyertük a találkozót. Mi magunkra figyelünk, mivel a többi dolgot nem tudjuk befolyásolni. (M4 Sport)

Marco Rossi (Budapest Honvéd): - Megérdemeltünk volna egy döntetlent. Jól kezdtük a mérkőzést, majd az egyenlítésnél hatalmas védelmi hibát követtünk el. Elképzelhető, hogy szabálytalanság is volt, de nem számítottunk arra, hogy nekünk fújjanak ebben a stadionban. Az első harminc percben letámadtuk az ellenfelet, volt két nagy lehetőségünk, ezt jól csináltuk, jól játszottunk. Utána fölénk nőtt a Ferencváros, ilyen jellegű hibákat, a minőségi Fradi-játékosok ellen nem lehet elkövetni, ezért a Ferencváros két gólt is tudott szerezi. (M4 Sport) (Fotó: fradi.hu)

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON