Magyar edzője lesz a Vidinek - ők a jelöltek

Feltöltve: 2015, október 6 - 08:39 Frissítve: 2015, október 6 - 10:51

Információink szerint magyar edző veszi át a héten a Videoton irányítását - a héten be is jelentik az új szakember kilétét. Úgy tudjuk, három név is van a kalapban, közülük az egyikük személye, illetve kinevezése komoly meglepetés lenne. A jelek szerint viszont az a forgatókönyv nem esélyes, hogy valaki csak a papírját "adná" a munkához, és a folytatásban is Pető Tamás irányítsa a csapatot. Íme, a három szóban forgó jelölt!

Mint arról beszámoltunk, Pintér Attilát már kinevezése előtt megbuktatták a Videotonnál: sem a szurkolók, sem a játékosok egy része nem szerette volna, ha a volt győri tréner és szövetségi kapitány kerül a kispadra, így hiába állapodtak meg vele mindenben, Pintér mégsem lesz a Vidi edzője.

A csakfoci.hu információi szerint ugyanakkor biztossá vált, hogy magyar edző veszi át a csapat irányítását, sőt, a héten bejelentésre kerül az új szakvezető személye, arra is van esély, hogy már a csütörtöki válogatott meccsig megtörténjen a kinevezés.

Úgy tudjuk, hogy három főre szűkült a lehetséges jelöltek listája, közülük két név nem meglepő az előzmények ismeretében, a harmadiké viszont komoly meglepetés lenne.

Horváth Ferenc érkezéséről már sokat lehetett hallani, a korábbi fehérvári futballista az egyik fő jelölt a kispadra.

De annak számít Egervári Sándor is, aki mellett az szól, hogy nyert már több klubbal is bajnoki címet. Mint ismert, a szövetségi kapitány általában nem vesz át szezon közben csapatot, de úgy tudjuk, Egervári a jelenlegi helyzetben is elvállalná a Videoton irányítását.

A harmadik név a kalapban pedig Mezey Györgyé. Az ő visszatérése komoly meglepetés lenne, hiszen korábban bajnoki cím után váltak el a felek, de értesüléseink szerint az ő neve is benne van a kalapban, ott van a három lehetséges jelölt között.

Mint ismert, Bernard Casoni menesztése után, augusztus 19-én Pető Tamás vette át ideiglenesen a Vidi szakmai irányítását, de vele is rapszodikus a nyáron meggyengült klub teljesítménye az NB I-ben, igaz, a kiesőhelyről már elkerült a tavaszi aranyérmes legalább. Ő a szabályok értelmében még a jövő héten esedékes, Honvéd elleni meccsen is vezethetné a csapatot, de úgy tűnik, erre már nem kerül sor.

Felmerülhetne az a megoldás is, hogy továbbra is Pető irányítson, valaki pedig csak a pro-licencét adná a munka mellé, de úgy tudjuk, ezt a lehetőséget elvetették a Videotonnál, a tulajdonos Garancsi István MLSZ-elnökségi tagként nem támogatna egy ilyen kiskapus megoldást. (Fotó: vidi.hu)

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON