Horváth: "Egy meccsre is vállaltam volna"; Továbbra is külföldi edzőben gondolkodnak

Feltöltve: 2015, október 7 - 13:40 Frissítve: 2015, október 7 - 16:30

A Videoton szerda kora délután hivatalosan is bemutatta az újonnan kinevezett vezetőedzőjét, Horváth Ferencet. A tréner egy napra is elvállalta volna a felkérést, a célja pedig az, hogy sikerüljön összekovácsolni a csapatot, és elinduljanak az európai kupák valamelyikében. Kovács Zoltán sportigazgató hozzátette, elsősorban külföldi edzőben gondolkodtak, Horváthnak pedig összességében nem lesz egyszerű feladata, ha oda akar érni a dobogóra a csapattal, továbbá elmondta, Pető Tamás az edzői stáb tagja marad.

Horváth Ferenc (vezetőedző): - Nagyon szerettem volna a Videoton edzője lenni. 7 hónapra jöttem, de egy meccsre is elvállaltam volna. Ez a csapat nem ide való, el fogom érni, hogy európai kupában induljon. Egyénileg nagyon jó játékosai vannak, de csapatként nem funkcionál, ez a legnagyobb feladat. Ezt tartom a legfontosabbnak, hogy csapatot gyúrjunk. Arra kérem, jöjjenek minél többen szurkoljanak, mert szükség van rá, cserébe azt ígérem, hogy a játékosok meg fognak halni a pályán.

Kovács Zoltán (sportigazgató): - Elsősorban külföldiben gondolkodtunk, ez nem sikerült, de örülök Ferinek, megfelel a szempontoknak. Komoly kötődése van, itt mutatkozott be az NB I-ben. Biztos vagyok benne, hogy nagyon sikeres lesz a Vidivel. Nagyon rosszul sikerült az idénykezdet, ez nagy kihívás lesz Ferinek, komoly munka, de képes rá, hogy meg tudja oldani. Ami biztos, hogy konkrét projektre szerződött, 7 hónapra, de mindenki örülni fog, ha megnehezíti majd a dolgunkat, elsősorban külföldi edzőben gondolkodunk továbbra is. Teljesítse a feladatot, aztán majd meglátjuk. Köszönöm Pető Tamás áldozatos munkáját, utolérte magát a csapat mentálisan, és erőnlétileg, a stáb része marad. Szamosi és Pető lesz a két pályaedző. Pintér Attila jelölt volt, de most már előre szeretnénk tekinteni, Horváth Ferenc lett a vezetőedző. Olyan edző, akiben meg tudunk bízni, a játékosok, a nézők is elfogadják. A célkitűzés az európai kupaporond, 2. vagy 3. hely, ez elérhető. Bajnoki címről nem beszélnék, mivel 19 pont a hátrányunk, de szeretnénk folyamatosan idegesíteni a Fradit.

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON