MTK: További 1,5 milliárd forintot kapnak az új stadion építésére

Feltöltve: 2015, október 7 - 20:43 Frissítve: 2015, október 7 - 21:32

A Kormány további 1530,5 millió forintot biztosít az MTK Budapest sportlétesítmény-fejlesztési programjának megvalósításához.

A Kormány arról döntött, hogy a Magyar Testgyakorlók Köre Budapest létesítményfejlesztési programjának eredményes teljesítése érdekében, az Új Hidegkuti Nándor Stadion felépítésére irányuló beruházás teljeskörű megvalósításához, további 1530,5 millió forint forrást biztosít a klub részére.

Az Új Hidegkuti Nándor Stadion fejlesztésének előkészítési munkái teljeskörűen befejeződtek.

Nemzetközi tervpályázatot követően a nyertes építész stúdió elkészítette az építési engedélyezési terveket, az építési engedélyt 2015 május 22-én az illetékes hatóság kiadta.

A bontási munkák 2015. július 31-i befejezési határidő mellett elvégzésre kerültek.

Zajlik a tervezési és építési munkákat végző vállalkozó kiválasztására irányuló nyílt, nemzetközi közbeszerzési pályázat, a pályázatra beérkezett ajánlatok értékelése a napokban fejeződik be. (Forrás és fotó: mtkbudapest.hu)

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON