„Most már rajtunk, edzőkön a sor"

Feltöltve: 2015, október 14 - 11:58 Frissítve: 2015, október 14 - 12:07

Kenyeres Imre október 1-el vette át a Videoton FC utánpótlásának vezetését, az első két hét tapasztalatairól és az irányelvekről beszélt.

Kenyeres Imre a vidi.hu-nak beszélt a feladatokról.

- A legfontosabb, hogy játékosokat, jó játékosokat képezzünk a Videoton FC első csapatának. Ez a cél kell, hogy áthassa a korosztályos képzést egészen az óvodások kiválasztásától, az általános képességfejlesztésen keresztül, a komolyabb technikai, taktikai fejlesztésekig. A lényeg az, hogy a tehetséget minél előbb megtaláljuk, és az életkorának megfelelően, a legkorszerűbben képezzük. A Videoton FC-nél minden külső feltétel adott, vagyis most már rajtunk, edzőkön a sor, a legjobb tudásunkat kell nyújtanunk a játékosok fejlesztéséhez, hogy néhány év múlva legyen saját nevelésű futballista a felnőtt csapat keretében. (Fotó: vidi.hu)

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON