Honvéd: szerződést bontottak a szerb csatárral

Feltöltve: 2015, október 20 - 17:32 Frissítve: 2015, október 20 - 17:32

A Budapest Honvéd a hivatalos honlapján jelentette be, hogy szerződést bontott a szerb csatárával, Nikola Pantoviccsal. Eközben fiatal balbekk, Szilágyi Lóránd megkapta az állampolgárságot, így hivatalosan is magyar labdarúgónak számít.

A Budapest Honvéd holnapjának beszámolója szerint a klub közös megegyezéssel szerződést bontott Nikola Pantoviccsal. A Magyar Futball Akadémián nevelkedett szerb játékos a felnőtt csapatban nem kapott lehetőséget, további pályafutásához pedig sok sikert kíván neki a klub.

Szilágyi Lóránd eközben megkapta a magyar állampolgárságot, így hivatalosan is magyar lett. A Marosvásárhelyről származó balhátvéd természetesen eddig is magyar volt, de mivel csak román útlevéllel rendelkezett a szabályok szerint külföldinek számított. Szilágyi kérvényezte és megkapta a magyar állampolgárságot, így hivatalosan is „magyarrá” vált.

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON