MLSZ: 6 csapatot is megbüntettek a szurkolók miatt - az Újpest duplán fizet

Feltöltve: 2015, november 3 - 18:15 Frissítve: 2015, november 3 - 21:34

Az OTP Bank Liga 14. fordulóját követően az MLSZ Fegyelmi Bizottsága a szurkolók megbotránkoztató viselkedése miatt az Újpestet, a Békéscsabát, a Videotont, a Diósgyőrt, a Debrecent és a Honvédot is megbüntette. A liláknak ráadásul a ZTE elleni hétközi Magyar Kupa-meccs miatt is fizetniük kell.

NB I

A FEB a DVSC – Honvéd mérkőzéssel kapcsolatban a DVSC-t, mint visszaesőt, szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (más sportszervezet szidalmazása) 50.000 Ft, a Honvédot, mint visszaesőt, szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (más sportszervezet szidalmazása) 50.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

A FEB a Videoton FC - Diósgyőr mérkőzéssel kapcsolatban a Videoton FC-t, mint visszaesőt, szurkolói részéről pirotechnikai eszköz beviteléért, használatáért és bedobásáért 50.000 Ft, a Diósgyőrt, mint visszaesőt, szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (más sportszervezet szidalmazása) 50.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

A FEB a Békéscsaba - Újpest mérkőzéssel kapcsolatban a Békéscsabát, mint visszaesőt szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (más sportszervezetek szidalmazása) 50.000 Ft, az Újpestet, mint visszaesőt, szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (más sportszervezetek szidalmazása) 100.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

NB II

Kónya Márk (Balmazújváros) 1, Papp Ferenc (Balmazújváros), mert amikor a labda számára nem volt megjátszható közelségben szándékosan torkon ütötte ellenfelét 4, Kiss László (Balmazújváros), mert amikor a labda számára nem volt megjátszható közelségben, ököllel mellbe ütötte ellenfelét 4 és Vágó Levente Martin (Szigetszentmiklós) 1 soron következő felnőtt bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

NB III

Papp Szilárd (Felsőtárkány) 1, Cseke Benjámin (Újpest) 1, Nagy Csaba (Putnok) 1, Kocsis Dávid (ESMTK) 1, Gál Szabolcs (Balatonfüred) 1, Rajos Gábor (Sárvár), mert amikor a labda számár nem volt megjátszható közelségben megrúgta ellenfelét 2, Szpirulisz Markosz Antonisz (FTC), mert a játékvezető személyére súlyosan sértő kifejezést használt 3 soron következő felnőtt bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

A FEB tárgyalás megtartása után Laczkó Milán (Cevasport), korábbi 2 mérkőzésre szóló eltiltását hatályában változatlanul fenntartotta.

Magyar Kupa

A FEB a ZTE - Újpest mérkőzéssel kapcsolatban az Újpestet, mint visszaesőt szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (más sportszervezet szidalmazása ) 100.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

Színes lapok miatt kiszabott pénzbüntetés

Vasas 30, Balmazújváros 20, SZTK 17,5, Szekszárd 14, Andráshida 12, Mosonmagyaróvár 12 ezer Ft.

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON