Kondás: "Coulibaly újra értéke lesz a Lokinak" - javítana a támadók hatékonyságán

Feltöltve: 2015, november 8 - 13:42 Frissítve: 2015, november 8 - 15:39

Adamo Coulibaly nem sokára bevethető lesz a Debrecenben, de még fizikálisan és játékban is van mit pótolnia edzője szerint. Kondás Elemér bízik benne, hogy Coulibaly újra értéke lesz a Lokinak, bár a csapat most sem áll rosszul támadókból.

A kétszeres magyar gólkirály a héten jövő nyárig írt alá a Debrecenhez. A Hajdú-bihari Napló Kondás Elemért és a szakmai stábot kérdezte a francia támadóról.

- A csatár már egy ideje a csapattal edz, tehát nem csupán a szerződés aláírásakor kezdett el velünk dolgozni – árulta el Kondás Elemér, a Debrecen vezetőedzője a tétmeccsen legutóbb tavasszal pályára lépett játékosról. – A felkészültségi állapotát elnézve néhány hetet igénybe vesz majd, amikor részfeladatokat már biztosan rábízhatunk a csapatban. Mivel kihagyott pár hónapot, ezért természetesen fizikálisan és játékban is vannak hiányosságai, azon dolgozunk, hogy ezek a hiányosságok minél előbb eltűnjenek és rendelkezésünkre álljon a futballista. Ennek érdekében pluszmunkát is végez a csapattréningek mellett. Jól ismerjük Adamo Coulibalyt, tisztában vagyunk a stílusával, ő is ismeri a közeget, ezért bízom benne, hamarosan újra értéke lesz a DVSC-nek – fogalmazott a tréner.

- Egy gólerős, erőszakos csatár minden csapatban aranyat ér, még akkor is, ha a cívisvárosi együttes keretében most jócskán található támadó. – Valóban jól állunk a támadó típusú labdarúgók létszámát tekintve, de maradjunk annyiban, hogy a szekció hatékonyságán javítani kell! – mondta Kondás Elemér. (fotó: haon.hu)

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON