Megtízszerezte az értékét a Fradi fiatalja, Komané megfeleződött - beárazta az NB I-et a Transfermarkt

Feltöltve: 2015, november 28 - 11:27 Frissítve: 2015, november 28 - 14:11

A listavezető Ferencváros kerete a legdrágább az NB I-ben: legalábbis a Transfermarkt adatai szerint. A nemzetközi átigazolásokkal foglalkozó honlap pénteken frissítette adatait, amely értelemszerűen a hazai bajnokságban is sok játékos becsült értékét befolyásolta. A ferencvárosi Nagy Ádám "ára" például brutális mértékkel emelkedett, megtízszerezte önmaga értékét, Koman Vladimir viszont hatalmasat bukott a TM-nél. A legtöbbre taksált labdarúgó egy légiós.

Pénteken frissítette az NB I-et érintő listáját a Transfermarkt: a legdurvább értéknövekedést a ferencvárosi Nagy Ádám érte el. A Fradi fiatalja megtízszerezte az árát, és 1 millió euróval jelenleg holtversenyben a harmadik legtöbbre taksált játékos a hazai élvonalban. Arányaiban szép növekedést ért el a Loki fiatalja, Balogh Norbert is.

Nagyobb méretben itt!


A nemzetközi átigazolási portál Roland Lamah éri a legtöbbet, másfél millió euróval, ő Dibusz Dénest előzi meg, aki 1,2 millió euróra taksáltak. Az első 5 közé csak egy nem ferencvárosi került be, ő Juhász Roland a Videotonból.

Nagyobb méretben itt!


Ami az értékcsökkentéseket illeti: a legtöbbet Koman Vladimir bukta a TM-nél, az ő becsült értéke megfeleződött, egy millió eurónak a felét éri jelenleg.

Nagyobb méretben itt!


A nyárral ellentétben jelenleg a Ferencváros csapatértéke a legnagyobb, a Videoton visszaesett a második helyre:

Nagyobb méretben itt!


EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON