Paksi jó nők - jótékonyság Pakson

Feltöltve: 2015, december 6 - 19:56 Frissítve: 2015, december 6 - 19:56

Ismét jótékonysági akciót szerveznek a paksi "focista feleségek". A szezon elején egyszer már szerveztek gyűjtést egy menhelynek, most gyerekeknek segítenek.

A ’paksi jó nők’ megegyeztek a Mikulás Gyár szervezőivel, hogy – elsősorban – tartós élelmiszerekkel segítik a jótékony kezdeményezést. A december 7-én kezdődő héttől liszt, cukor, rizs, olaj és/vagy száraz tészta megvételével és felajánlásával próbálják könnyebbé tenni a rászoruló gyerekek, családok mindennapjait. A hírről a Paks honlapja számolt be, a fotó is onnan származik.

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON