2017-re lehet kész a Vasas új stadionja

Feltöltve: 2015, december 8 - 19:56 Frissítve: 2015, december 8 - 23:48

A Vasas SC elnöke, Markovits László elmondása szerint 2017-re készülhet el az angyalföldi gárda új stadionja, amely az MTK készülő arénájához hasonlóan körbezárt lelátókkal rendelkezik majd, és 5000 néző befogadására lesz alkalmas.

Markovits László volt a Sport TV Mai helyzet című műsorának a vendége, amelyben a Vasas SC elnöke többek között a klub stadionjának építési terveiről is beszélt:

- A napokban megkötöttük a tervezési szerződést, tehát az Illovszky-stadion teljes felújításával kapcsolatos tervezési feladatok elindulnak. Mi azt tervezzük, hogy a 2016/17-es évben szeretnénk építkezni. Ezt a szezont még a Fáy utcában, utána egy évet remélhetőleg mi is máshol játszunk. Úgy gondoljuk, hogy a felújított, új MTK-stadion lehet majd a Vasas otthona a következő szezonban, utána, a 2017/18-as szezonban már az új, felújított Illovszky-stadionban szeretnénk folytatni a bajnokságot – fogalmazott Markovits, aki más terveket is elárult a létesítménnyel kapcsolatban.

- A tervezés során véglegesítjük, de egy 5000 fős, lelátókkal körbezárt stadiont tervezünk, hasonlót, mint az MTK-é. Racionális gondolat, hogy esetleg a lelátók alatt is elhelyezünk más sportágaknak megfelelő termeket, de jelentősen megnöveli a beruházás költségeit. Mi úgy döntöttünk, a stadionba más sportágakat nem célszerű bevonni, hanem inkább stadionon kívül kell megtalálni minden sportágaknak a megfelelő helyszínt - fogalmazott.

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON