Honvéd: Fiatalok utaztak próbajátékra az Ajaxhoz

Feltöltve: 2015, december 8 - 20:30 Frissítve: 2015, december 8 - 20:30

A Budapest Honvéd U16-os csapatából három játékos, Pisont Patrik, Szerető Krisztofer és Schön Szabolcs egyhetes próbajátékra utazott a holland rekordbajnokhoz, az Ajaxhoz.

A Budapest Honvéd U16-os csapatából három fiatal labdarúgó, név szerint Szerető Krisztofer, Schön Szabolcs tegnap reggel repülőre szállt, ugyanis a héten a holland, Ajax csapatánál pallérozódnak, és vesznek részt próbajátékon.

A fiatalok a Magyar Futball Akadémia szakmai igazgatójának, Jasper de Muijncknak a közreműködésével jutottak el a holland gárdához, aminek a célja az együttműködés és annak felmérése, hogy a játékosok hol tartanak más, külföldi klubokhoz képest - számolt be a hírről a honvedfc.hu.

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON