Vidi: "Az ezüstérem és a kupagyőzelem a cél" - csak külföldi csatárt érdemes igazolni

Feltöltve: 2015, december 23 - 16:01 Frissítve: 2015, december 23 - 17:54

A Videoton sportigazgatója, Kovács Zoltán szerint a csapat célja nem lehet más tavasszal, mint megszerezni a 2. helyet a bajnokságban, továbbá a Magyar Kupát is szeretnék majd elhódítani. Egy csatárt mindenképpen igazolni akarnak a télen, de csak külföldi labdarúgó jöhet szóba Nemanja Nikolics pótlásaként. Gyurcsó Ádám helyettesét szintén meg kell találnia a Vidinek, a sportvezető viszont nem bánná, ha a szélső végül mégsem hagyná el a klubot, a nem hosszabbító Kleinheisler László értékesítésén pedig továbbra is dolgoznak.

A Videoton sportigazgatója, Kovács Zoltán volt a Digi Sport Reggeli Start című műsorának a vendége, amely során a tavaszi célokon túl természetesen az átigazolási tervek is szóba kerültek, amelyeket témákra bontva közlünk.

A tavaszi célokról:

- Szeretnénk megnyerni a külön bajnokságot, ami ebben a bajnokságban azt jelenti, hogy az ezüstéremért lehet majd harcba szállni. Ott is vagyunk ugye nagyon jó pozícióban, és a Magyar Kupát is szeretnénk elhódítani. Ezek a minimális elvárások, szerintem ezek a realitás talaján járnak. Nagyon fontos, hogy mikor egy vezető kitűz célokat, az reális legyen. Persze lehet egy kicsit fölé lőni, de túlzottan nem szabad, ez pedig abszolút reális. A székfoglalómban is elmondtam, hogy a dobogón mindenképpen ott kell lenni. Versenyben vagyunk a kupában, úgyhogy a csapat és a Horváth Ferenc vezette szakmai stáb maximálisan teljesítette a klub elvárásait.

A csatársor megerősítéséről:

- Kicsit mindig kell változtatni, szeretnénk néhány posztot megerősíteni, nagy változások azonban nem várhatóak. Az ősz óta azt kommunikáljuk, hogy szeretnénk még egy csatárt igazolni, ezzel a meglévő csatárainknak is könnyebb dolga lehet, lekerül róluk egy nem kicsi teher, amit Nemanja Nikolics itt hagyott maga után. Van 4-5 játékos, akit nyomon követünk, meglátjuk, hogy ki lesz az, akire aztán ajánlatot teszünk. A csatárposztot nézve mindenképpen külföldön kell körülnéznünk, nem nagyon van olyan mozdítható magyar játékos, aki a Videoton szintjén erősítést jelent.

Gyurcsó Ádámról:

- Gyurcsó Ádám nagy valószínűséggel elhagyja a klubot, hogyha talál magának megfelelő külföldi csapatot, úgyhogy az ő pótlásáról is gondoskodni kell. Ő is bejelentette, hogy mindenképpen külföldön szeretné folytatni a pályafutását, de tudtommal még nincs aláírva a szerződése, vagy csak még én nem értesültem róla, de nem is kell, hiszen december 31-ével lejár Ádám szerződése. Viszont ha nem talál magának csapatot, akkor van egy klub, amit ő is nagyon szeret, és ahol őt is nagyon szeretik.

Kleinheisler Lászlóról:

- Azt, hogy korábban őt mennyire bántották meg, azt hadd ne mondjam én el helyette, majd ha egyszer lesz rá lehetősége, biztos el fogja mondani. Való igaz, hogy kijelentette, nem hosszabbít szerződést, így a téli az utolsó átigazolási időszak, hogy értékesítsük a játékjogát. Ezen elég sokat dolgozunk, van is érdeklődés, meglátjuk, hogy mi lesz.

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON