Egervári: "Hiányzott az a bizonyos adrenalin" - Elekkel már egyeztetett

Feltöltve: 2015, december 30 - 17:53 Frissítve: 2015, december 30 - 19:01

A DVTK frissen kinevezett vezetőedzője, Egervári Sándor elmondta, Bekő Balázzsal is konzultál majd a miskolci gárda helyzetéről. A csapatot már a télen szeretné megerősíteni, az egyik jelölt pedig Elek Ákos lehet. A szakember elárulta, hiányzott már neki az a bizonyos adrenalin a bő kétéves pihenő után, a célokról pedig úgy fogalmazott, szeretnének több pontot szerezni, mint az őszi szezon során.

A tegnapi nap folyamán hivatalossá vált, hogy a magyar válogatott korábbi szövetségi kapitánya, Egervári Sándor veszi át a DVTK irányítását, munkáját pedig Pisont István segíti majd tavasszal.

A Diósgyőr frissen kinevezett vezetőedzőjét boon.hu is megkereste, a szakember pedig elárulta, elődjével is konzultál majd a miskolci gárda helyzetéről.

Szombaton találkozom Bekő Balázzsal. Nagyon kedvelem őt, tisztelem, egy tehetséges fiatalembernek tartom. Kikérem a véleményét bizonyos dolgokban, meghallgatom a javaslatait, tanácsait, azért, hogy nehogy elkövessük ugyanazt a hibát még egyszer. Balázs nem véletlenül volt az év edzője, azonban valami most nem jött neki össze… Jó a kapcsolatunk, én így érzem, de nemcsak vele, hanem általában a kollégákkal, kölcsönösen elismerjük a másikat - nyilatkozta Egervári a lapnak, majd arról is szót ejtett, hogy hiányzott-e számára az edzői munka.

Hiányzott az a bizonyos adrenalin. A válogatott utáni egy év szünet jót tett, leülepedett bennem sok minden. Az életemben mindig is a család és a labdarúgás volt a két meghatározó tényező. Most újra ringbe szálltam, a sors egy nagy kihívást hozott számomra, jó, hogy újra felgyorsul a korábban lelassult szerelvény… - mondta el a tréner.

Korábban több helyen is megjelent a sajtóban, hogy Egervári Sándor nem szeret menet közben átvenni csapatot, ezen véleményét pontosította a szakember.

A „szezon közben”-t úgy értettem, hogy mondjuk a hatodik és a hetedik forduló között, amikor nagyon kevés idő áll az ember rendelkezésére, hogy felkészülhessen a következő mérkőzésre, és módosításokat, korrekciókat csináljon. Most, télen azonban több lesz, közel hat hét. A legoptimálisabb helyzet az ilyen váltásra nyilván a nyári időszak, amikor a játékoskeretben is könnyebb frissítést elvégezni, hiszen a szerződések ekkor járnak le, az évad felénél nehezebb jó futballistákat szerezni, hiszen élnek a kontraktusok. Ennek ellenére tervezzük egy-két meghatározó játékosnak a leigazolását, néhánnyal már beszéltem, beszéltünk is. Az egyik ilyen az előző szezonban Kínában játszó Elek Ákos, bírom az ígéretét, remélem, még ebben az évben rendeződik a helyzete - vázolta a DVTK új vezetőedzője, akinek a megbízatása határozatlan időre szól, majd beszélt a célokról is.

Nehéz lesz az előrelépés, hiszen komoly a lemaradásunk, a hetedik helyen álló Debrecen is nyolc pontra van tőlünk. Szeretnénk több pontot gyűjteni a tavasszal annál, mint amennyi az ősszel sikerült. Hogy ezzel végül majd melyik helyezést tudjuk megszerezni, az az ellenfeleinken is múlik majd. Minden mérkőzésen komoly teljesítményt akarunk leadni, sikerélményeket szeretnénk szerezni a népes diósgyőri szurkolótábornak - fogalmazott.

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON