Ezt kellett megváltoztatni a Videoton utánpótlásában

Feltöltve: 2016, január 3 - 12:29 Frissítve: 2016, január 3 - 12:30

Kenyeres Imre szezon közben vette át a Videoton utánpótlásának vezetését. A szakember elmondta, milyen változásokra volt szükség.

- Egy már működő rendszer életébe kellett belépnem - kezdte Kenyeres Imre a vidi.hu-nak. - Az itteni rendszer jól működött, de kétségtelen, sok feszültség is volt benne, amit ésszerű változtatásokkal lehetett csillapítani. Ennek egyik lépése volt, hogy szekciókat alakítottam ki és szekcióvezetőket neveztem ki, akik a napi munkát ellenőrzik a rájuk bízott csapatoknál.

A szakember beszélt az elmúlt időszak eredményeiről is.

- Először is újra nyugodt légkört kellett teremteni az alkotómunkához, azt gondolom, hogy ez sikerült. Az elindult programok közül talán ez egyik legjelentősebb, a mentorprogramunk. Azon túl, hogy országosan is egyedülálló kezdeményezés, a gyermekeknek és az edzőknek is egy plusz motivációt adott a mindennapi munkában. Egységesítenünk kell a képzési anyagot, ki kell alakítanunk egy sajátos arculatot, játékstílust a csapataink számára. Ennek érdekében kell az edzéseket szakmailag még összefogottabbá tennünk, ugyanakkor az edzőknek pedig mindig a szakmai megújuláson a minőségi edzések megtartásán kell dolgozniuk. Hosszú távon cél, hogy főállású edzőket tudjunk foglalkoztatni a csapatainknál. Meg kell találnunk azokat az elhivatott szakembereket, akik ennek szentelik mindennapjaikat. Jól szervezett munkával, elhivatottsággal, és folyamatos infrastrukturális és szakmai fejlesztéssel tudjuk hosszú távon céljainkat elérni. (Fotó: vidi.hu)

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON