Elek már ma aláírhat a Diósgyőrhöz

Feltöltve: 2016, január 17 - 10:39 Frissítve: 2016, január 17 - 11:07

Elhárult az akadálya annak, hogy Elek Ákos a DVTK csapatának játékosa legyen. A kínai Csangcsun Jataj felbontotta a válogatott középpályás szerződését és az ezt igazoló papírok már megérkeztek a Diósgyőrhöz.

A hírek szerint aláírva visszaérkeztek Kínából, a Csangcsun Jataj együttesétől azok a papírok, amelyek a szerződésének a felbontását tartalmazzák (a válogatott középpályás tavaly két évre szerződött az ázsiai klubhoz), így jó esély van arra, hogy akár már vasárnap aláírjon a DVTK-hoz, és régi-új csapatával , mint a Diósgyőr labdarúgója utazzon el a törökországi edzőtáborba - írj a haon.hu az Észak-Magyarországra hivatkozva.

Mint ismert, Elek már egy ideje a DVTK-val készül és szinte biztosra vehető, hogy visszatér korábbi csapatához. (Fotó: dvtk.eu)

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON