A Vasas német edzője nagyon elégedett játékosaival

Feltöltve: 2016, január 18 - 15:12 Frissítve: 2016, január 18 - 15:17

Michael Oenning szerint a Vasas játékosai átérzik a helyzet fontosságát, a csapat német vezetőedzője úgy látja, mindenki bizonyítani akar neki.

Michael Oenning a vasasfc.hu-nak nyilatkozott.

- Egyértelműen pozitív benyomásokat szereztem a játékosok hozzáállásáról Mátraházán. Motiváltnak érzem a csapatot, amit az egymás elleni szombati mérkőzésen is érzékeltem. Úgy tapasztaltam, hogy minden játékos nagyon kíváncsi arra, amit én át akarok adni számukra, amit szeretnék viszontlátni tőlük. A gyors, erős passzokat és a minél kevesebb labdacipelést tartom egyebek mellett nagyon fontosnak csapatunk játékában. Úgy érzem – amit a szombati edzőmeccs is bizonyított – nagyon komolyan veszik a srácok a munkát és átérzik milyen komoly feladatok várnak rájuk február közepétől, és ezért mindent meg is tesznek az edzéseken. Számomra nagyon fontos, hogy egy játékos hogyan tud teljesíteni, elsősorban meccshelyzetben. Ennek tudatában fogom majd eldönteni később, hogy mely posztokra kik az ideális alanyok, akik együtt is jól tudnak működni. Hiszem, hogy meg fogom találni azt a 11 játékost, akiket a Debrecen elleni bajnokin a siker reményében pályára fogok küldeni. (Fotó: vasasfc.hu)

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON